קציצות דגים ברוטב מעלף
מתכון מעולה לקציצות טעימות
בא לכם לפנק את המשפחה עם תבשיל מדהים במיוחד? קבלו – מתכון לקציצות דגים ברוטב מיוחד שממש כיף לאכול עם אורז לבן
קציצות דגים טעימות אש, עסיסיות בטירוף, עשירות בתיבול מהמם ושוחות ברוטב פלפלים מרהיב שיעשו לכם שמחה גדולה בפה ובלב…
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
סיר סוטז'
מעבד מזון
המצרכים
- 2 קילו דג מרלוזה
- 2 פילטים של דג מושט ללא עור
- 5 שיני שום
- פלפל חריף יבש
- פטרוזליה
- כמון
- פלפל שחור
- מרק עוף
- כורכום
- ראס אל חנות
- מלח
- פירורי לחם
- שמן
- מים
- כוסברה
אופן ההכנה
- נטחן את הדגים עם השום, פלפל חריף והפטרוזיליה.
- נכניס לקערה ונוסיף את התבלינים, פירורי לחם וקצת מים ונערבב לעיסה אחידה.
- נגלגל לקציצות.
- נרתיח מים עם כורכום ונוסיף את הקציצות עד שהם משתנות לצבע לבן.
- נוציא תא הקציצות למסננת ונכין בסיר סוטז' איזה רוטב של דג שאוהבים, ואז מוסיפים את הקציצות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: קציצות דגים
איזה סוגי דגים משתלבים הכי טעים? אני תמיד עושה 2 קילו מרלוזה ו2 פילטים של מושט ללא עור. |
הבמה כולה שלכם:
"מעולה!"
פולינה יוספוב
רק עוד דבר אחד אחרון!
קציצות דגים
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: קציצות דגים מתכון מאת: Talia Sabag