Go Back
+ servings
מתכון לעוגיות

עוגיות שוקולד פאדג' טעימות

מתכון קל לעוגיות שוקולד עשירות, עם שבבי שוקולד לבן, שכיף לאכול תמיד!
עדיין אין דירוגים
כמות 25 עוגיות
באדיבות: גל משאל

ציוד

תבנית אפיה בינונית
שקית זילוף
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 2 ביצים
  • ¼ כפית מלח
  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם )
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ חבילה חמאה (50 גרם )
  • ¾ כוס קמח תופח
  • 1 חפיסה שוקולד לבן (כל קובייה חתכתי ל 2, אפשרי כל שוקולד אחר שאוהבים)

אופן ההכנה

  • נקציף את הביצים סוכר ומלח במשך 8 דקות.
  • נמיס את השוקולד מריר ואת החמאה.
  • נוסיף לאחר מכן את תערובת השוקולד לתערובת הביצים שהוקצפו ונקפל הכל ביחד.
  • נוסיף אז את הקמח הלבן + השוקולד לבן לתערובת ונקפל הכל ביחד עד שהתערובת אחידה.
  • ואז נעביר לשקית זילוף ללא צנתר וניצוק עיגולים.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ - 10 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.