עוגת גבינה קלה להכנה
מתכון עוגה קלה להכנה וטעימה ביותר עם הסוד של המתכון. - רוצים לגלות את הסוד? דפדפו למטה עכשיו!
כמו בחופשה מפנקת לאילת: קבלו עוגת גבינה חמה ומנחמת עם הכנה הכי קלה – בול כמו זו שמגישים בתבנית ענקית בארוחות הבוקר בבתי מלון
עוגת גבינה אפויה, טעימה ופשוטה להכנה, חתוכה לריבועים – פשוט חלום.
רוצים לגלות את הסוד לעוגה המושלמת הזו? דפדפו למטה עכשיו, הריח פשוט הורג אותנו שלא יכולנו להתאפק!
עוגת גבינה קלה להכנה
מתכון עוגה קלה להכנה וטעימה ביותר עם הסוד של המתכון. - רוצים לגלות את הסוד? דפדפו למטה עכשיו!
לדרג
ציוד
תבנית 26
מידת כוס: חד פעמי
המצרכים
הבסיס:
- ¾ חבילת ביסקויטים (פתי בר)
- 1 חבילה חמאה (100 גרם)
הבלילה:
- 6 ביצים
- ¼1 סוכר
- 1 חבילה גבינה לבנה 5 אחוז (750 גרם)
- 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
- 3 כפות קמח תפוחי אדמה (במידה ואין לכן אז 3 כפות קורנפלור)
- 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
הקרם:
- 1 גביע שמנת מתוקה
- אינסטנט פודינג וניל (שנותר מהחבילה)
- 1 כוס פעמית חלב
אופן ההכנה
הכנת בסיס: (לא חייב)
- לטחון 3/4 חבילת ביסקוויטים פתי בר של אוסם.
- להמיס 100 גרם חמאה ולערבב ביחד עם הביסקוויטים.
- להדק על התבנית.
הכנת הבלילה:
- להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.
- בקערה גדולה לערבב את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר.
- להוסיף 750 גרם גבינה לבנה 5 אחוז, שמנת חמוצה, קמח תפוחי אדמה (במידה ואין לכן אז 3 כפות קורנפלור), אינסטנט פודינג וניל.
- לערבב היטב להוסיף את הקצף בתנועות עטיפה לבלילה בקערה הגדולה.
- ולצקת על הבסיס של הביסקוויטים.
- לאפות 10 דקות בחום גבוהה ואחר כך להמשיך בחום נמוך.
- כשהעוגה מוכנה להשאיר אותה בתנור.
הכנת הקרם:
- להקציף לקרם שמנת מתוקה.
- את האינסטנט פודינג וניל שנותר.
- כוס חד פעמית חלב.
- למרוח מעל העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת גבינה קלה להכנה
מה זה חום גבוה ומה זה נמוך וכמה זמן כל אחד? חום גבוה 200 מעלות 10 דקות' חום נמוך 160 מעלות תלוי בתנור שלך עד שהיא מוכנה. |
את לא עשית עם הקרם למעלה נכון? עדיין לא. את לא חייבת, היא טעימה גם בלי הקרם. |
מה ההבדל בין קמח תפוחי אדמה לקורנפלור? המרקם של העוגה היא פשוט נמסה בפה. פעם הייתי אחרי פסח זורקת את הקמח תפוחי אדמה, עכשיו אני לא מוותרת. |
מתי מוציאים מהתנור? קיבלה צבע אבל רוטטת עדיין. בדרך כלל שתדעי עד שהיא שחומה יפה מלמעלה ותנעצי קיסם. |
הבמה כולה שלכם:
"מתכון מוצלח שלך!"
בנימין שמחה
"תודה סיגל!"
קרן מימון
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת גבינה קלה להכנה
את הקרם בעוגת הגבינה מורחים כשהעוגה חמה או קרה?