Go Back
חזה עוף במחבת, מתכון חזה עוף במחבת, חזה עוף במחבת פסים

מתכון לחזה עוף במחבת שתמיד עסיסי

חזה עוף צרוב על מחבת פסים יבוא נפלא מגישים לצד סלט רענן, אורז רך או פירה נימוח.
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: צילום: סבתא לאה

ציוד

מחבת רחבה

המצרכים

  • 1 קילו שניצל עוף דק
  • 5 כפות שמן זית או 5 כפות שמן קנולה (מה שאוהבים.)
  • 2 כפות תבלין על האש
  • 1 כף תבלין לגריל עוף / תבלין לפרגיות / תבלין לשיפודים (מה שאוהבים.)
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית אבקת מרק עוף פרווה ללא מונוסודיום גלוטמט (אפשר להחליף במלח.)
  • 1 כפית פלפל שחור
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית פפריקה חריפה (אופציה לאוהבי החריף)
  • 3-4 כפות מים חמים

אופן ההכנה

  • נניח את חזה העוף בקערה גדולה .
  • בקערה קטנה נערבב היטב את השמן, התבלינים והמים עד לתערובת אחידה.
  • נשפוך את תערובת התבלינים על חזה העוף ומשרים לחצי שעה, שעה (לממהרים השרו כמה דקות עד שהעוף יספוג את כל הטעמים).
  • נחמם מחבת פסים או מחבת פלא או גריל גז/פחמים.
  • נצרוב את חזה העוף משני הצדדים עד שנוצרים פסים כהים.
  • ניזהר לא לייבש את חזה העוף.
  • נניח בצלחת על נייר סופג .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.