Go Back
עוגת מנגו

עוגת מנגו בחושה בנגיעות קוקוס

היום מתפנקים בביס חלומי וטרופי של עוגת מנגו בחושה בנגיעות קוקוס אקזוטיות
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: ליאת קאדר

ציוד

כוס מדידה של 240 מ"ל

המצרכים

  • 2 ביצים מדיום
  • ½ כוס סוכר פחות 2 כפות גדושות
  • ¼ כוס קוקוס לבן
  • 2 כפות גדושות שבבי קוקוס קלוי
  • ¼ כוס שמן
  • 2 כפות פריגת מנגו קפוא למהול עם 1/2 כוס מים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ כפית גרידת לימון
  • 1 כוס קמח מנופה
  • ½ שקית אבקת אפיה

לזיגוג:

  • 4 כפות אבקת סוכר
  • כף פריגת מנגו קפוא
  • כף מים

אופן ההכנה

  • נקציף ביצים שלמות עם סוכר, נוסיף שמן ומיץ מנגו, נערבב ונוסיף קוקוס, קוקוס קלוי ותמצית וניל ונערבב
  • נוסיף קמח מנופה ואבקת אפייה ונערבב עד ליצירת בלילה חלקה. נשמן אינגליש קייק וניצוק את הבלילה
  • נאפה בתנור שחומם מראש טורבו 160 מעלות עד להזהבה ועד שקיסם נכנס ויוצא יבש. בערך 35-40 דקות. נצנן, נזלף את זיגוג המנגו מעל ונגיש.

לזיגוג:

  • נערבב היטב את חומרי הזיגוג עד ליצירת נוזל סמיך כמו בתמונה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.