Go Back
מתכון לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן עם אגוזים שקדים וגבינות

לחם ללא גלוטן בטעם משובח, איכות חסרת פשרות ומרקם אוורירי ומפנק. ביס אחד ואתם מכורים
עדיין אין דירוגים
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבנית בקוטר 16

המצרכים

  • גבינה חצי קשה 30% ומעלה (150 גרם )
  • גבינת מסקרפונה 40% (40 גרם )
  • 5 כפות קמח שקדים
  • 2 כפות שמן MCT / כל שמן אחר שבתזונה
  • 2 ביצים
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ½ כוס אגוזי מלך
  • ½ כוס שקדים מולבנים פרוסים
  • סומסום (לקישוט)

אופן ההכנה

  • נמיס את הגבינה ביחד עם המסקרפונה במיקרו.
  • נוציא את הגבינות שהמסנו ונערבב טוב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • נוסיף את הביצים תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובות אחידה.
  • נוסיף את השמן +חצי מכמות השקדים + אגוזי מלך + אבקת אפיה ונערבב טוב.
  • נשמן תבנית בקוטר 16 נפזר בתחתית את שארית השקדים + סומסום ומעל ניצק את התערובות.
  • נאפה בטמפרטורה של 180 מעלות כחצי שעה ו/או עד להזהבה של המאפה.
  • נוציא ונקרר נפריד בעדינות את הדפנות נהפוך את המאפה שלנו למגש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.