סושי מלפפונים, פלפלים קלויים וגבינות

סושי מלפפונים פלפלים קלויים וגבינות יפנק אתכם במנת רול יפהפה ועשיר בטעם נפלא של גבינה מתובלת עם ירקות עסיסיים ופריכים בפה בטעם קלוי מעושן מענג וקליל
בהשראת: ליאת דוד
ציון 5 על ידי דירוג אחד
סושי מלפפונים

יש סושי עם דגים וסושי עם אצות, יש עם אורז ויש עם מלא תוספות נוספות, אבל הפעם, וכמובן ברוח חג השבועות, הפתענו את עצמנו ואתכם, והיום אנחנו מכינים מנה נפלאה של סושי מלפפונים, פלפלים קלויים וגבינות!

זוהי מנת פינגר פוד מנצחת ויפהפה לאירוח חלבי חגיגי, נשנוש צמחוני קליל ובריא, ארוחת בוקר מיוחדת וסתם שבא להתפנק במשהו מרענן ומזין.

הכיף בהכנת סושי מלפפונים שממש ממש קל להכין אותו, והוא יקשט כל שולחן בצבעוניות מרהיבה של גווני טבע עסיסיים כמו ירוק מלפפוני, אדום וצהוב פלפלי ולבן של גבינה רכה וטובה. כל מה שצריך זה חיתוך קליל של הירקות, מריחה של גבינות מעולות כמו בולגרית וצהובה מגורדת, עשבי תיבול לארומה מיוחדת, וגלגול מדויק. התוצאה: רול יפהפה ועשיר בטעם נפלא של גבינה מתובלת עם ירקות עסיסיים ופריכים בפה בטעם קלוי מעושן מענג וקליל.

השוס: תמיד אפשר לשדרג למילוי אחר, כמו סלמון מעושן, אבוקדו, ועוד ועוד, אבל תאמינו לנו שגם ככה, סושי מלפפונים תמיד יתן לכם את הביס המדויק, במרקם הכי מפנק ובמראה הכי מגרה.

למה באמת כדאי לכם: סושי מלפפונים

 

  • הכיף בהכנת סושי מלפפונים שממש ממש קל להכין אותו, והוא תמיד ייראה מושקע ומרשים
  • אפשר לשדרג לכל מילוי שאוהבים, אבל גם ככה, סושי מלפפונים תמיד ייתן לכם את הביס המדויק, במרקם הכי מפנק ובמראה הכי מגרה

שורה תחתונה: מנת פינגר פוד מנצחת ויפהפה לאירוח חלבי חגיגי ולנשנוש צמחוני קליל ובריא

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? – כל השלבים בתמונות

סושי מלפפונים
פורסים את המלפפונים דק בעזרת קולפן, מסדרים אותם על נייר אפיה כמו רעפים. צילום: ליאת דוד
סושי מלפפונים
מניחים מעל ובאמצע את הפלפלים הקלויים. צילום: ליאת דוד
סושי מלפפונים
מערבבים את הגבינות ומניחים במרכז הפלפלים. צילום: ליאת דוד
סושי מלפפונים
צילום: ליאת דוד
סושי מלפפונים
מגלגלים בעזרת נייר האפיה, פורסים לסושי בעזרת סכין מסור. צילום: ליאת דוד
סושי מלפפונים

סושי מלפפונים, פלפלים קלויים וגבינות

סושי מלפפונים פלפלים קלויים וגבינות יפנק אתכם במנת רול יפהפה ועשיר בטעם נפלא של גבינה מתובלת עם ירקות עסיסיים ופריכים בפה בטעם קלוי מעושן מענג וקליל
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: ליאת דוד

המצרכים

  • 2 מלפפונים ישרים וארוכים פרוסים דק בעזרת קולפן
  • 2 פלפלים גדולים קלויים בשני צבעים שונים (אדום, צהוב, ירוק)
  • ½ קובייה גבינה בולגרית
  • 100 גרם צהובה מגורדת
  • 80 גרם גבינת פילדלפיה שום ועשבי תיבול (במידה ואין, ניתן להשתמש בפילדלפיה רגילה או כל גבינת שמנת ולהוסיף עשבי תיבול לפי טעמכם)
  • מעט צ׳ילי גרוס
  • עשבי תיבול יבשים בסגנון פרובנס
  • פלפל שחור
  • מלח הימלאיה גס

אופן ההכנה

  • פורסים את המלפפונים דק בעזרת קולפן, מסדרים אותם על נייר אפיה כמו רעפים, מניחים מעל ובאמצע את הפלפלים הקלויים
  • מערבבים את הגבינות ומניחים במרכז הפלפלים כפי שניתן לראות בתמונות, מגלגלים בעזרת נייר האפיה, פורסים לסושי בעזרת סכין מסור
  • בוזקים מעל מעט צ׳ילי גרוס, עשבי תיבול יבשים בסגנון פרובנס, פלפל שחור, ומלח הימלאיה גס
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements