סושי מלפפונים, פלפלים קלויים וגבינות
יש סושי עם דגים וסושי עם אצות, יש עם אורז ויש עם מלא תוספות נוספות, אבל הפעם, וכמובן ברוח חג השבועות, הפתענו את עצמנו ואתכם, והיום אנחנו מכינים מנה נפלאה של סושי מלפפונים, פלפלים קלויים וגבינות!
זוהי מנת פינגר פוד מנצחת ויפהפה לאירוח חלבי חגיגי, נשנוש צמחוני קליל ובריא, ארוחת בוקר מיוחדת וסתם שבא להתפנק במשהו מרענן ומזין.
הכיף בהכנת סושי מלפפונים שממש ממש קל להכין אותו, והוא יקשט כל שולחן בצבעוניות מרהיבה של גווני טבע עסיסיים כמו ירוק מלפפוני, אדום וצהוב פלפלי ולבן של גבינה רכה וטובה. כל מה שצריך זה חיתוך קליל של הירקות, מריחה של גבינות מעולות כמו בולגרית וצהובה מגורדת, עשבי תיבול לארומה מיוחדת, וגלגול מדויק. התוצאה: רול יפהפה ועשיר בטעם נפלא של גבינה מתובלת עם ירקות עסיסיים ופריכים בפה בטעם קלוי מעושן מענג וקליל.
השוס: תמיד אפשר לשדרג למילוי אחר, כמו סלמון מעושן, אבוקדו, ועוד ועוד, אבל תאמינו לנו שגם ככה, סושי מלפפונים תמיד יתן לכם את הביס המדויק, במרקם הכי מפנק ובמראה הכי מגרה.
למה באמת כדאי לכם: סושי מלפפונים
- הכיף בהכנת סושי מלפפונים שממש ממש קל להכין אותו, והוא תמיד ייראה מושקע ומרשים
- אפשר לשדרג לכל מילוי שאוהבים, אבל גם ככה, סושי מלפפונים תמיד ייתן לכם את הביס המדויק, במרקם הכי מפנק ובמראה הכי מגרה
שורה תחתונה: מנת פינגר פוד מנצחת ויפהפה לאירוח חלבי חגיגי ולנשנוש צמחוני קליל ובריא
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? – כל השלבים בתמונות
סושי מלפפונים, פלפלים קלויים וגבינות
המצרכים
- 2 מלפפונים ישרים וארוכים פרוסים דק בעזרת קולפן
- 2 פלפלים גדולים קלויים בשני צבעים שונים (אדום, צהוב, ירוק)
- ½ קובייה גבינה בולגרית
- 100 גרם צהובה מגורדת
- 80 גרם גבינת פילדלפיה שום ועשבי תיבול (במידה ואין, ניתן להשתמש בפילדלפיה רגילה או כל גבינת שמנת ולהוסיף עשבי תיבול לפי טעמכם)
- מעט צ׳ילי גרוס
- עשבי תיבול יבשים בסגנון פרובנס
- פלפל שחור
- מלח הימלאיה גס
אופן ההכנה
- פורסים את המלפפונים דק בעזרת קולפן, מסדרים אותם על נייר אפיה כמו רעפים, מניחים מעל ובאמצע את הפלפלים הקלויים
- מערבבים את הגבינות ומניחים במרכז הפלפלים כפי שניתן לראות בתמונות, מגלגלים בעזרת נייר האפיה, פורסים לסושי בעזרת סכין מסור
- בוזקים מעל מעט צ׳ילי גרוס, עשבי תיבול יבשים בסגנון פרובנס, פלפל שחור, ומלח הימלאיה גס
רק עוד דבר אחד אחרון!
ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: ליאת דוד