| | | |

עוגת גבינה קלה ומנצחת ב-5 דקות

עוגת גבינה עשירה ומרעננת! מתכון שלוקח 5 דקות הכנה. אין פינוק מושלם יותר מהעוגה הזו.
בהשראת: סילביה פינוקים מהמטבח שלי
ציון 3.86 על ידי 14 דירוגים
עוגת גבינה ב 5 דקות (סרטון הכנה)

עוגת גבינה עשירה וטעימה שכל ביס ממנו הוא חלום של ממש! מתכון שמכינים בקלות ובמהירות שיא!

עוגות גבינה יכולות להיות מאתגרות ולא תמיד מצליחות כשמכינים אותן בבית. בתור חובבי עוגות גבינה, יש לי כמה מתכונים מושלמים שאני מכינה באופן קבוע ויודעת שלא משנה מה יהיו הנסיבות הן תמיד יצליחו לי. 

אחד המתכונים הוא המתכון הזה לעוגת גבינה שמכינים ב־5 דקות והעוגה יוצאת יציבה וטעימה בכל פעם מחדש! 

המתכון הזה כל כך קל והעוגה יוצאת עשירה, מרעננת וטעימה שאפשר להכין אותה בכל הזדמנות: בימי השבוע העמוסים, כשמגיעים אורחים לא צפויים או בסופי השבוע לפינוק אידיאלי של כל המשפחה!

עוגת גבינה ב 5 דקות (סרטון הכנה)
צילום: סילביה פינוקים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה ב-5 

    • מתכון שלוקח 5 דקות הכנה על השעון!
    • כל כך פשוט להכנה שכל אחד יכול להכין!
    • עוגה שמתאימה להגשה בכל הזדמנות לצד הקפה!
    • מרעננת וטעימה שכל ביס ממנה הוא חיוך גדול!

שורה תחתונה: רוצים לפנק את המשפחה או האורחים מעכשיו לעכשיו ואין לכם ידע מוקדם באפייה? זו העוגה המושלמת!

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

עוגת גבינה ב 5 דקות (סרטון הכנה)

עוגת גבינה קלה ומנצחת ב-5 דקות

עוגת גבינה עשירה ומרעננת! מתכון שלוקח 5 דקות הכנה. אין פינוק מושלם יותר מהעוגה הזו.
ציון 3.86 על ידי 14 דירוגים
לדרג
באדיבות: סילביה פינוקים מהמטבח שלי

ציוד

תבנית עגולה מס׳ 26

המצרכים

תחתית:

  • 23 ביסקוויטים
  • מחמאה (90 גרם)
  • 2 כפות סוכר

עוגה:

  • 3 גביעי שמנת חמוצה (600 מ"ל)
  • 2 חבילות גבינת נפוליאון (בטעם טבעי)
  • 1 כוס סוכר
  • 5 ביצים (שלמות)
  • 1 חבילה פודינג וניל (80 גרם)
  • 2 כפות קמח
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

תחתית:

  • מפוררים את הביסקוויטים.
  • ממיסים את החמאה.
  • את הביסקוויטים והסוכר נערבב יחדיו, מוסיפים את החמאה מערבבים ויוצקים לתבנית.
  • אופים כעשר דקות על חום 180 מעלות.

עוגה:

  • נקציף יחד את השמנת הגבינה והסוכר למשך 30 שניות.
  • נוסיף את הביצים פודינג וניל, קמח, והתמצית וניל - ונקציף היטב לכמה שניות עד איחוד.
  • נעביר את התערובת ונשפוך מעל תחתית הביסקוויטים.
  • נאפה לעשר דקות על 200 מעלות חום.
  • לאחר מכן נאפה כשעה על 150 מעלות (לא בטורבו) עד שהעוגה משחימה מלמעלה.
  • אחר כך פותחים את דלת התנור ממש טיפה שהאדים שהצטברו יוכלו להשתחרר החוצה.
  • להשאיר את העוגה פנימה להתקרר בתוך התנור למינימום של שלוש שעות.
  • נכניס לקירור למשך ללילה.
  • נפזר בנדיבות מעל אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת גבינה

אפשר עם גבינה 5 אחוז? במקום נפוליאון?
אפשר להחליף בשמנת חמוצה , במקום 2 נפוליאון ב 2 שמנת חמוצה.
האם צריך לשים מגש עם מים בתחתית התנור כמו ברוב עוגות גבינה?
אפשרי.
אפשרי לעשות את המתכון ללא תחתית ? אם כן אז את תערובת הגבינה לשים בסיר של גחנון? איך?
אפשרי, צריך לזכור שללא תחתית העוגה תצא רטובה מעט מלמטה, זה לא כזה נורא. אפשר להניח נייר אפיק משומן בתחתית הסיר, לעשות את התחתית ולהדק, ומעל עוגת הגבינה.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת גבינה ב 5 דקות (סרטון הכנה)
צילום: ליאור בן לולו

"אלופה! מתכון מוצלח!"
ליאור בן לולו

עוגת גבינה ב 5 דקות (סרטון הכנה)
צילום: רונה אלוש

"עוגה מוצלחת!!! מתכון פצצה!! תודה רבה על השיתוף!"
רונה אלוש

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

Similar Posts

3.86 from 14 votes (14 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements