| | | | | | |

עוגת גבינה קרה עם אוכמניות

מתכון חדש לעוגה טעימה ביותר עם ציפוי אוכמניות מתוק שלוקח את כל העוגה לשלב הבא!
בהשראת: קרן חביב
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
מתכון עוגת גבינה קרה

עוגת גבינה קרה חלומית ומושלמת לקיץ. החום החונק כבר כאן ואין כמו רענון של עוגת גבינה משגעת להצלה!

מתכון חדש חדש לעוגה טעימה ביותר עם ציפוי אוכמניות מתוק שלוקח את כל העוגה לשלב הבא!

גבינה עשירה וקולי אוכמניות חמוץ ומתקתק, שילוב קטלני שיוצר עוגת גבינה קיצית ומרעננת, כל אחד יכול וחייב להכין!

ספר המתכונים של קרן חביב

מתכון עוגת גבינה קרה
צילום: קרן חביב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגת גבינה קרה

עוגת גבינה קרה עם אוכמניות

מתכון חדש לעוגה טעימה ביותר עם ציפוי אוכמניות מתוק שלוקח את כל העוגה לשלב הבא!
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: קרן חביב

ציוד

רינג עגול קוטר 24
מיקסר

המצרכים

להכנת התחתית:

  • עוגיות ביתיות / שרוול עוגיות ביסקוויטים (200 גרם )
  • חמאה מומסת (70 גרם )

להכנת קרם הגבינה:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 חבילה גבינה לבנה (250 גרם )
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 כוס סוכר

להכנת הקולי אוכמניות:

  • 1 כוס מחית פרי אוכמניות (רוכשים בחנויות אפייה)
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס מים

אופן ההכנה

להכנת התחתית:

  • במערבל מזון נטחן את העוגיות יחד עם החמאה המומסת.
  • נניח את התערובת ברינג עגול קוטר 24.
  • נהדק היטב ונכניס למקפיא

להכנת קרם הגבינה:

  • נקציף את השמנת מתוקה, הסוכר והאינסטנט פודינג ווניל עד לקבלת קרם יציב.
  • נוסיף לקרם את הגבינות והשמנת החמוצה ונקציף על מהירות נמוכה עד לאיחוד וערבוב כל החומרים יחדיו.
  • נניח מעל שכבת העוגיות שהכנו מקודם ושוב נכניס למקפיא.

להכנת הקולי אוכמניות:

  • על הגז מחממים  את מחית האוכמניות יחד עם כוס הסוכר והמים עד לרתיחה, ואז לכבות.
  • מצננים, ואז שופכים על שכבת קרם הגבינה ומכניסים להקפאה למשך כשעתיים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת גבינה קרה עם אוכמניות

מהמם. את מתכוונת למחית אוכמניות שנמכרת בסופרים?
אני השתמשתי במחית אוכמניות בחנות אפייה.
איך נראית מחית אוכמניות?
רוכשים אותה בחנות אפיה בקופסא של קילו.
האם חייבים להקפיא את העוגה? היא לא מחזיקה יציבה ללא הקפאה?
רצוי לשמור בהקפאה וכשעתיים לפני שפורסים ממנה להעביר לקירור.
מתכון עוגת גבינה קרה
צילום: קרן חביב

רק עוד דבר אחד אחרון!

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

מקור: עוגת גבינה קרה עם אוכמניות מתכון מאת: קרן חביב

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements