Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת תפוזים עסיסית וטעימה
עוגה טעימה וסופר-אוורירית שתמיד מצליחה, והכי חשוב - מכינים אותה בצ’יק. מושלמת לאירוח או ליד הקפה של הבוקר!
ציון
4.80
על ידי
5
דירוגים
באדיבות:
כוכבה קרמני
ציוד
1 תבנית 26 / 2 תבניות אינגליש קייק גדולות
המצרכים
▢
5
ביצים
(שלמות)
▢
½1
כוסות
סוכר
▢
2
שקיות
סוכר וניל
▢
½
כוס
שמן
▢
½2
כוסות
קמח
▢
2
שקיות
אבקת אפייה
(20 גרם)
▢
גרידת תפוז
(מ 2 תפוזים)
אופן ההכנה
נכניס לקערת מיקסר 5 ביצים שלמות עם כוס וחצי סוכר ו 2 סוכר וניל ונקציף לקצף תפוח ומלא.
כשהקרם תפוח וצהבהב נוסיף תוך כדי ההקצפה חצי כוס שמן בהדרגה ואז להפסיק את פעולת המיקסר.
נוסיף לסירוגין כוס מיץ תפוזים, 2.5 כוסות קמח, אבקת אפייה וגרידת תפוז מ2 תפוזים.
נערבב בעדינות בתנועות קיפול על מנת שלא יהיו גושי קמח.
ליצוק לתבנית ולאפות בתנור על חום של 180 מעלות על תוכנית חום עליון תחתון בחלק התחתון של התנור כ 50 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.