| |

בורקס גבינה מתכון ללא גלוטן

מבצק חלומי עם פריכות שמתפצפצת בפה ומלית גבינות עשירות ונמסות.
בהשראת: ירדנה ג'נאח
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
מתכון בורקס כשל”פ

חייבים בורקס 365 ימים בשנה? אתם לא לבד! קבלו את זה – בורקס גבינה כשר לפסח וללא גלוטן שהוא כבר מזמן לא חלום. מכינים מבצק שמרים מפתיע במיוחד עם פריכות שמתפצפצת בפה.

בורקס מושלם שממלאים בהמון גבינות עשירות שנמסות בפה ומגישים לצד ביצים קשות, זיתים וסלט צבעוני, וכך מקבלים ארוחת בוקר ישראלית וחגיגית במיוחד!

ספר המתכונים של ירדנה ג’אנח

מתכון בורקס גבינה כשל”פ
צילום: ירדנה ג’אנח

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? בורקס גבינה

מתכון בורקס כשל”פ

בורקס גבינה מתכון ללא גלוטן

מבצק חלומי עם פריכות שמתפצפצת בפה ומלית גבינות עשירות ונמסות.
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
כמות 2 רולדות
באדיבות: ירדנה ג'נאח

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לבצק:

  • 1 חבילה קמח מולינו
  • שמרים כשר לפסח (20 גרם )
  • ½ כפית מלח
  • 4 כפות שמן

למילוי:

  • גבינה צפתית (200 גרם)
  • גבינה צהובה (200 גרם)
  • 1 חבילה גבינת שמנת (250 גרם)
  • מטבוחה (לפי הטעם)
  • זיתים (לפי הטעם)
  • עגבניות שרי (מעט)

אופן ההכנה

  • נכניס לקערה את מרכיבי הבצק לקערה ונערבל עד לקבלת בצק אחיד.
  • להכין מהבצק רולדה ולחתוך לעובי 2 אצבעות.
  • נמלא בגבינה צפתית גבינה צהובה גבינת שמנת מטבוחה זיתים ועגבניות שרי.
  • נמרח בחלמון ונפזר שומשום.
  • נכניס לתנור ונאפה על חום של 180 מעלות. אופים 40-50 דקות או עד הזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון בורקס כשל”פ
צילום: ירדנה ג’אנח

רק עוד דבר אחד אחרון!

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4.50 from 2 votes (2 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements