לחם טחינה ללא גלוטן ב-4 מרכיבים (ומלח)
ללא טיפת קמח – לחם טחינה ללא גלוטן אוורירי, טעים, ומזין מאוד שמכינים בשיא הקלות וב-4 מרכיבים בלבד. בכל פסח הלחם הזה מככב באלפי בתים – זה להיט לנמנעים מגלוטן ואלה שרוצים לשמור על אורח חיים בריא בלי ייסורי מצפון מהקלוריות, וזה עדיין מרגיש כמו לחם, וטעים כמו לחם
לחם טחינה ללא גלוטן ב-4 מרכיבים (ומלח)

ללא טיפת קמח – לחם טחינה ללא גלוטן אוורירי, טעים, ומזין מאוד שמכינים בשיא הקלות וב-4 מרכיבים בלבד.
בכל פסח הלחם הזה מככב באלפי בתים – זה להיט לנמנעים מגלוטן ואלה שרוצים לשמור על אורח חיים בריא בלי ייסורי מצפון מהקלוריות, וזה עדיין מרגיש כמו לחם, וטעים כמו לחם
מומלץ גם להוסיף גרעינים כדי לקבל מרקם קראנצ'י ועשיר. ימי לחמים מאושרים ושמחים לכולנו.
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/קורל-בר-גיל" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של קורל בר גיל[/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

לחם טחינה ללא גלוטן ב-4 מרכיבים (ומלח)
ציוד
המצרכים
- 6 ביצים
- 9 כפות טחינה
- 3 כפות דבש
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- מלח (קורט )
אופן ההכנה
- לערבב את כל הרכיבים עם מטרפה.
- הבצק יוצא דליל.
- לאפות בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות עד להשחמה.
הערות וטיפים
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: לחם טחינה
| אין קמח בבלילה? אין בכלל קמח. |
| הכמות חומרים לא מעט בשביל תבנית כזו? לא. זה בדיוק. |
הבמה כולה שלכם:

"מתכון מעולה! אני מכינה קבוע!"
סיון מימון קושלביץ'
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על לחם טחינה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכונים בריאים מושלמים. רק תבחרו!
מקור: לחם טחינה מתכון מאת: Koral Bar-gil
