לחם טחינה מתכון מנצח
זה הזמן למשהו חדש! בדיוק בזמן לחג, קבלו מתכון קל מהיר ובריא ללחם טחינה מושלם שמכינים ללא קמח וללא תוספת סוכר עם המון פיסטוקים קראנצ'יים מעל המשדרגים את הטעם ברמות. חובה עליכם לנסות!
לחם זה מאכל שקשה לוותר עליו ומי שאוהב מאוד לחם, אבל מתמודד עם תופעות לוואי, לא באמת חייב להוציא את הלחם מהתפריט שלו. בדיוק לשם כך דאגנו לכם למתכון של לחם שכל ביס ממנו שווה בריאות והטעם פשוט משגע!
לחם מדהים שלא מתפשר על הטעם שמכינים ללא קמח בכלל, ותמיד מניב תוצאות מוצלחות עם מינימום עבודה ומקסימום הנאה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
לחם טחינה מתכון מנצח
ציוד
המצרכים
- 4 ביצים
- 3 כפות טחינה
- 2 כפות סילאן טבעי ללא סוכר
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- מלח (קורט)
- גרעינים
- אגוזים
- שומשום
- קצח
- פיסטוקים שבורים
אופן ההכנה
- בקערה מערבבים עם מטרפה או מזלג 4 ביצים, 3 כפות טחינה, 2 כפות סילאן טבעי ללא סוכר, 1 שקית אבקת אפיה ומעט מלח.
- מוזגים לתבנית אינגליש קייק.
- לפזר מעל ובתוך תערובת גרעינים, אגוזים, שומשום, קצח, פיסטוקים שבורים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לחצי שעה בערך, עד שמתייצב.
הערות וטיפים
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על לחם טחינה זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכונים בריאים מושלמים. רק תבחרו!
מקור: לחם טחינה מתכון מאת: dery.kitchen