סלט אבוקדו בריא וטעים
כמה דקות יש? קבלו מתכון לסלט אבוקדו הכי קלאסי ופשוט שיש, כזה שכולם יאהבו!
כמה דקות הכנה וקיבלתם סלט אבוקדו שהוא גם ממרח, מוכן ומוגש ישר לשולחן, ורק נשאר לזלול.
שילוב אבוקדו, לימון ובצל ירוק שמוסיף המון שיוצרים יחדיו מתבל נפלא (גוואקמולי) למלא טורטיות, ארוחת ערב, או סתם נשנוש בינתיים כשמחפשים משהו לנגב עם הפיתה… רוצו להכין!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
קערה
המצרכים
- 2 אבוקדו
- 3 עלים של בצל ירוק (עם החלק הלבן)
- 1 לימון (סחוט)
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מיונז
אופן ההכנה
- נמעך עם מזלג 2 אבוקדו.
- נוסיף 3 עלים של בצל ירוק עם החלק הלבן, לימון שלם סחוט, כמעט כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור וכפית מיונז רגיל.
- נערבב היטב נטעם ונתקן טעמים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: סלט אבוקדו
בצל ירוק – את מתכוונת לגבעול כן? גם וגם. |
אפשר להכין מראש ולשים בקירור? משחיר? בגלל זה שמים מיונז (שלא ישחיר). |
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על סלט אבוקדו זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכונים בריאים מושלמים. רק תבחרו!
מקור: סלט אבוקדו מתכון מאת: מלי מאירוב