Go Back
+ servings
מתכון לקינוחי כוסות

קינוחי כוסות ללא קמח וסוכר

מתכון לקינוחי כוסות עם פודינג וניל וג'לי, ללא קמח וללא תוספת סוכר.
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
כמות 12 יחידות
באדיבות: בטי דרעי

ציוד

תבנית בקוטר 20 / 24 ס"מ / תבניות קטנות לקינוחים

המצרכים

לבסיס:

  • 4 חלבונים
  • 1 כף סטיביה
  • 4 חלמונים
  • 1 כף שמן
  • 1 חבילה פודינג בטעם שוקולד ללא סוכר (80 גרם)

לשכבת הקוקוס:

  • 1 חפיסה שוקולד לבן ללא סוכר (100 גרם)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • ½2-2 כוסות קוקוס

לציפוי:

  • 1 חבילה פודינג וניל ללא סוכר (80 גרם)
  • פיסטוקים / קוקוס טחונים (לפיזור)

אופן ההכנה

להכנת הבסיס:

  • מקציפים 4 חלבונים, כף סטיביה, עד שהקצף נהיה לבן ויציב.
  • בקערה מערבבים את 4 החלמונים עם כף שמן ומוסיפים לקצף.
  • מוסיפים חבילת פודינג בטעם שוקולד ללא סוכר, ממשיכים להקציף עד שהכל נטמע.
  • מוזגים לתבנית משומנת או לתבניות הקינוחים הקטנות.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לחצי שעה, עד שמתייצב, מוציאים ומקררים.

להכנת שכבת הקוקוס:

  • במיקרו בתוך קערה ממיסים חבילת שוקולד לבן ללא סוכר עם מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל ומערבבים עד להמסת השוקולד.
  • מוסיפים 2-2.5 כוסות קוקוס ומערבבים עד שהתערובת נהיית אחידה.
  • את תערובת הקוקוס משטחים על גבי העוגה/הקינוחים.

להכנת הציפוי:

  • מכינים פודינג וניל ללא סוכר, לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
  • מוזגים על גבי העוגה/הקינוחים ומשטחים, מפזרים מעל פיסטוקים / קוקוס טחונים.

הערות וטיפים

שומרים מכוסה במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.