מתכון רולדת וניל

רולדת וניל תותים מנחמת ואוורירית

אם יש משהו שהוא בגדר החובה ליד הקפה של הבוקר, זה רולדת וניל תותים משגעת זו – רולדה משגעת בבצק אוורירי העוטף מלית מענגת של קצפת וניל מנחמת בשילוב ריבת תות בטעם של פעם, ואם זה לא מספיק אפשר לקשט בתותים גם!

רולדת וניל תותים מהממת

רולדה יפהפייה וחורפית עם מראה חגיגי שמבטיח להשאיר רושם וגירוי שאי אפשר לעמוד בפניו.
בהשראת: סילבי אילוז
ציון 3.94 על ידי 15 דירוגים
רולדת וניל תותים מתכוני תותים

אם יש משהו שהוא בגדר החובה ליד הקפה של הבוקר, הוא רודלה זאת שמכינים בקלי קלות טעם תות! רולדת וניל תותים,

רולדה משגעת בבצק אוורירי העוטף מלית מענגת של קצפת וניל מנחמת בשילוב ריבת תות בטעם של פעם, ואם זה לא מספיק אפשר לקשט בתותים גם!

רולדה יפהפייה וחורפית עם מראה חגיגי שמבטיח להשאיר רושם וגירוי שאי אפשר לעמוד בפניו.

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/סילבי-אילוז" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של סילבי אילוז[/button]

מתכון רולדת וניל
צילום: סילבי אילוז

[adinserter block="2"]

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

רולדת וניל תותים מתכוני תותים

רולדת וניל תותים מהממת

רולדה יפהפייה וחורפית עם מראה חגיגי שמבטיח להשאיר רושם וגירוי שאי אפשר לעמוד בפניו.
ציון 3.94 על ידי 15 דירוגים
לדרג
באדיבות: סילבי אילוז

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
מיקסר
תבנית אפייה בינונית
[adinserter block="8"]

המצרכים

לעוגה:

  • 3 ביצים (L)
  • מלח (קורט )
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ¾ כוס קמח
  • ½ כפית אבקת אפייה

למילוי:

  • ½ צנצנת קונפיטורת תות (כ 170 גרם)
  • ½1 מיכל שמנת מתוקה (375 מ"ל)
  • 2 כפיות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

להכנת העוגה:

  • נחמם תנור על 180 מעלות, ונרפד תבנית בנייר אפייה משומן קלות.
  • נקציף ביחד ביצים וקורט מלח עד שנוצר קצף לבן וסמיך.
  • נוסיף את הסוכר בהדרגה ונמשיך להקציף עד שהסוכר נבלע בתערובת. לאחר מכן נוסיף וניל, קמח, ואבקת אפייה.
  • נשטח את הבלילה על נייר האפייה וניישר אותה לשכבה דקה.
  • נכניס לתנור ונאפה למשך 7 דקות בערך.
  • נצנן את הרולדה לפני המילוי, אפשר לעשות זאת על ידי גלגול הרולדה על מגבת מטבח.

להכנת המלית:

  • בקערת מיקסר, נקציף יחד את השמנת מתוקה, אבקת סוכר, ווניל, עד שמקבלים קצפת יציבה מאוד.
  • נמרח על הרולדה שכבה מהריבה, ומעליה נמרח שכבה מהקצפת.
  • מגלגלים לרולדה הדוקה.
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]

מתכון רולדת וניל
צילום: סילבי אילוז

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: רולדת וניל תותים מתכון מאת: סילבי אילוז

2 Comments

3.94 from 15 votes (14 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?