מקלובה עוף בתבנית אחת
תבשיל מקלובה עוף, שמכינים בתבנית אחת ובקלי קלות! מתכון פשוט להכנת ארוחה נוסטלגית שקשה לעמוד בפניה!
מקלובה זו אחת הארוחות הנוסטלגיות שיש, שתמיד כיף לאכול והיא פשוט טעימה ברמות אחרות! ארוחה מפנקת שכל ביס ממנה מוציא קריאות התפעלות והיא פשוט חייבת להיות כלולה בתפריט לעיתים תכופות!
אז קבלו מתכון קל, שמכינים בתבנית אחת, ולא דורש עמידה ליד הסיר בזמן הבישול. ארוחה משגעת לכל המשפחה שלא צריך כלום ליד, מלבד איזה סלט טעים, שגם לא חובה.
ספר המתכונים של חגית ועמי טואיטו
למה באמת כדאי לכם:
- מתכון קל ופשוט שמכינים בתבנית אחת ותמיד יוצא מושלם!
- מקלובה, ארוחה נוסטלגית שכל המשפחה תשמח לאכול בכל זמן!
- ארוחה עשירה וממלאה הכוללת גם פחמימות וגם חלבונים!
- כל כך טעימה ומפנקת שתמיד גורפת מחמאות וחיוכים!
שורה תחתונה: זו לא שאלה אם להכין מקלובה, זו רק שאלה של מתי! מתכון לארוחה שברור שמכינים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים? מתכון מקלובה
המצרכים
- כנפיים / שוקיים (כמה שאוהבים)
- 1 בצל
- 3 גזרים
- 1 צרור שמיר
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (מעט)
- בהרט (לפי הטעם)
- ראס אל חנות (לפי הטעם)
- כורכום (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- לחתוך בצל אחד לקוביות, 3 גזרים לחתוך לקוביות שמיר שטוף וקצוץ ולטגן עם 2 כפות שמן הכל ביחד במחבת.
- להוסיף תבלינים מלח פלפל שחור בהרט ראס אל חנות כורכום טיפה.כל אחד לפי הטעם האישי.
- להוסיף אחריי טיגון קל של כמה דקות אורז ככוס שטוף ומסונן.
- לוקחים תבנית יוצקים את כל התערובת.
- לוקחים קערה קטנה שמים כורכום, בהרט, כף שמן, ראס אל חנות, גריל עוף, מלח ופלפל שחור.
- לערבב למשחה נוזלית ולערבב את העופות בתערובת.
- מסדרים את העופות על התערובת, ניתן כנפיים או שוקיים ואז יוצקים מים רותחים עד כיסוי כחצי מעובי העוף. אין צורך לערבב.
- לכסות בנייר כסף שעה ועשרים לערך על 180 מעלות אפייה. לבדוק כשהמים נעלמים זה מוכן.
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: מקלובה מתכון מאת: חגית ועמי טואיטו