Go Back
מתכון למוקפץ אסייתי

מתכון למוקפץ אסייתי ב 8 דקות

ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: אורה ארגוב

ציוד

מחבת ווק

המצרכים

  • 1 חבילת ספגטי דק (500 גרם)
  • 2 גמבות
  • 2 גזרים
  • 3 גבעולי סלרי
  • 1 כפית שום כתוש
  • 3 כפות רוטב צילי מתוק חריף
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות שמן שומשום
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  • מלח (קורט )
  • 1 כף קטשופ
  • פיסטוק (לפיזור)

אופן ההכנה

  • נכין את המקרונים לפי הוראות יצרן ונסנן.
  • נשים בווק את שמן השומשום ואת השום הכתוש ונטגן טיפה.
  • נוסיף את הירקות חתוכים לשרוכים לערבב ולהוסיף צילי, סויה, קטשופ.
  • נוסיף פלפל שחור וכול הזמן נערבב למשך 8 דקות.
  • נוסיף את המקרוני ונערבב לספיגת טעמים לעוד 5 דקות הכול נעשה בלהבה גבוהה.
  • נפזר פיסטוק טחון ונגיש חם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.