מתכון למוקפץ אסייתי

מתכון למוקפץ ב-8 דקות

מתכון למוקפץ הכי מפנק שתראו למשך המון זמן שמכינים ב-8 דקות! מוקפץ בסגנון אסייתי משגע וטעים ברמות המשלב נודלס מפנקות עם שפע של ירקות מרעננים. תבשיל עשיר, צבעוני, ומרשים במיוחד, שישאיר את כולם מכורים לעוד ועוד.

מתכון למוקפץ אסייתי ב 8 דקות

בהשראת: אורה ארגוב
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
מתכון למוקפץ אסייתי

בלי בלגנים ושיטות הכנה מופרכות – קבלו מתכון לארוחת המוקפץ הכי מפנקת שתראו למשך המון זמן שמכינים ב-8 דקות!

מוקפץ בסגנון אסייתי משגע וטעים ברמות המשלב נודלס מפנקות עם שפע של ירקות מרעננים.

תבשיל עשיר, צבעוני, ומרשים במיוחד, שישאיר את כולם מכורים לעוד ועוד.

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/אורה-ארגוב" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אורה ארגוב[/button]

מתכון למוקפץ אסייתי
צילום: אורה ארגוב

[adinserter block="2"]

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? מתכון למוקפץ

מתכון למוקפץ אסייתי

מתכון למוקפץ אסייתי ב 8 דקות

ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורה ארגוב

ציוד

מחבת ווק
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 1 חבילת ספגטי דק (500 גרם)
  • 2 גמבות
  • 2 גזרים
  • 3 גבעולי סלרי
  • 1 כפית שום כתוש
  • 3 כפות רוטב צילי מתוק חריף
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות שמן שומשום
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  • מלח (קורט )
  • 1 כף קטשופ
  • פיסטוק (לפיזור)
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • נכין את המקרונים לפי הוראות יצרן ונסנן.
  • נשים בווק את שמן השומשום ואת השום הכתוש ונטגן טיפה.
  • נוסיף את הירקות חתוכים לשרוכים לערבב ולהוסיף צילי, סויה, קטשופ.
  • נוסיף פלפל שחור וכול הזמן נערבב למשך 8 דקות.
  • נוסיף את המקרוני ונערבב לספיגת טעמים לעוד 5 דקות הכול נעשה בלהבה גבוהה.
  • נפזר פיסטוק טחון ונגיש חם.
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]

מתכון למוקפץ אסייתי
צילום: אורה ארגוב

רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

4.50 from 4 votes (4 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?