מתכון למוקפץ אסייתי ב 8 דקות
![מתכון למוקפץ אסייתי](https://metukimil.co.il/wp-content/uploads/מוקפץ-ב-8-דקות-אורה-ארגוב122-300x300.jpg)
בלי בלגנים ושיטות הכנה מופרכות – קבלו מתכון לארוחת המוקפץ הכי מפנקת שתראו למשך המון זמן שמכינים ב-8 דקות!
מוקפץ בסגנון אסייתי משגע וטעים ברמות המשלב נודלס מפנקות עם שפע של ירקות מרעננים.
תבשיל עשיר, צבעוני, ומרשים במיוחד, שישאיר את כולם מכורים לעוד ועוד.
![מתכון למוקפץ אסייתי](https://metukimil.co.il/wp-content/uploads/מוקפץ-ב-8-דקות-אורה-ארגוב34-768x1024.jpg)
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים? מתכון למוקפץ
![מתכון למוקפץ אסייתי](https://metukimil.co.il/wp-content/uploads/מוקפץ-ב-8-דקות-אורה-ארגוב122-300x300.jpg)
ציוד
מחבת ווק
המצרכים
- 1 חבילת ספגטי דק (500 גרם)
- 2 גמבות
- 2 גזרים
- 3 גבעולי סלרי
- 1 כפית שום כתוש
- 3 כפות רוטב צילי מתוק חריף
- 4 כפות רוטב סויה
- 3 כפות שמן שומשום
- ¼ כפית פלפל שחור גרוס
- מלח (קורט )
- 1 כף קטשופ
- פיסטוק (לפיזור)
אופן ההכנה
- נכין את המקרונים לפי הוראות יצרן ונסנן.
- נשים בווק את שמן השומשום ואת השום הכתוש ונטגן טיפה.
- נוסיף את הירקות חתוכים לשרוכים לערבב ולהוסיף צילי, סויה, קטשופ.
- נוסיף פלפל שחור וכול הזמן נערבב למשך 8 דקות.
- נוסיף את המקרוני ונערבב לספיגת טעמים לעוד 5 דקות הכול נעשה בלהבה גבוהה.
- נפזר פיסטוק טחון ונגיש חם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
![מתכון למוקפץ אסייתי](https://metukimil.co.il/wp-content/uploads/-ב-8-דקות-אורה-ארגוב43-e1678888858844.jpg)
רק עוד דבר אחד אחרון!
שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- עראיס ביתי קל מפנק
- קציצות ירק ב-10 דקות
- פסטה ברוטב עגבניות קלה
- סלט ביצים ב-4 רכיבים
- מרק שעועית לבנה של אמא
בא לכם עוד? עשרות מתכוני ארוחת ערב מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: מתכון למוקפץ מאת: אורה ארגוב