Go Back
מתכון אסאדו עם תפוחי אדמה

מתכון אסאדו עם תפוחי אדמה

מתכון לאסאדו עם תפוחי אדמה, שמכינים בכלום זמן! ארוחה מפנקת וחגיגית!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: מורן תורג'מן

ציוד

סיר רחב

המצרכים

  • 1 קילו בשר אסאדו טרי
  • 10-12 בצלי שאלוט (קלופים)
  • 5 תפוחי אדמה

תבלינים:

  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • 1 כף מרק עוף
  • 1 כף מרק בצל
  • 1 כפית מלאה כורכום
  • 1 כפית שטוחה
  • פפריקה מעושנת (לפי הטעם)
  • כוסברה (לעיטור)

אופן ההכנה

  • לחתוך את הבשר לחתיכות בגודל שרוצים
  • לצרוב עם מעט שמן זית במחבת משני הצדדים ולהניח בצד.
  • בסיר רחב נטגן במעט שמן את בצלי השאלוט (שלמים וקלופים).
  • נוסיף תפוחי אדמה חתוכים ולטגן על אש נמוכה כמה דקות.
  • להוסיף את הבשר ואת התבלינים (את המרק עוף לערבב בכוס עם מים רותחים), ולהוסיף מים מהברז ולהביא לרתיחה.
  • לבשל שלוש שעות לערך ולפזר מעל כוסברה בסוף הבישול.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.