|

עוגת פרג שוקולד בריאה רכה וגבוהה

עוגת פרג שוקולד בריאה רכה וגבוהה מצטיינת בטעם מופלא של גרגירים כהים ומתפצפצים בציפוי שוקולד קטיפתי. פורים, שבת, יום חול – את העוגה הזו תמיד תמיד תרצו להכין ולאכול
בהשראת: עידית מרום
ציון 3.20 על ידי 5 דירוגים
עוגת פרג שוקולד

לפעמים ביקור תמים בחנות התבלינים השכונתית יכול להוליד מתכון מיוחד ומהמם…

כמו זה של עוגת פרג שוקולד בריאה רכה וגבוהה! בחנויות תמצאו פרג טרי טחון עשיר בנוגדי חימצון, בסידן ובסיבים תזונתיים, שנותן לכל עוגה טעם עמוק ומופלא של גרגירים כהים ומתפצפצים.

כל הטוב הזה עטוף בציפוי שוקולד קטיפתי ומשגע, נוצרת עוגה רכה, גבוהה, יפה, מתוקה במידה, עם ניחוח משכר, שלגמרי שמכינים בקלות והכי מושלם לאכול אותה בפורים, אבל ממש לא רק…

ספר המתכונים של עידית מרום

עוגת פרג שוקולד
צילום: עידית מרום

 


למה באמת כדאי לכם: עוגת פרג שוקולד

 

  • עשיר בנוגדי חימצון, סידן וסיבים תזונתיים
  • טעם מופלא של גרגירי פרג מתפצפצים עטופים בציפוי שוקולד קטיפתי

שורה תחתונה: פורים, שבת, יום חול – את העוגה הזו תמיד תמיד תרצו להכין ולאכול…

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגת פרג שוקולד

 

עוגת פרג שוקולד

עוגת פרג שוקולד בריאה רכה וגבוהה

עוגת פרג שוקולד בריאה רכה וגבוהה מצטיינת בטעם מופלא של גרגירים כהים ומתפצפצים בציפוי שוקולד קטיפתי. פורים, שבת, יום חול – את העוגה הזו תמיד תמיד תרצו להכין ולאכול
ציון 3.20 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

רטובים:

  • 4 ביצים
  • כוס סוכר קוקוס
  • כוס סילאן טבעי
  • 1 כוס חלב קוקוס
  • ¼ כוס שמן קוקוס מומס
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית/כפית ברנדי

יבשים:

  • 1 כוס פרג טחון טרי
  • ½1 קמח כוסמין מלא
  • ½ כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • קמצוץ מלח

ציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • ¼ כוס חלב קוקוס

אופן ההכנה

  • לערבב בנפרד קערת רטובים ויבשים, ולאחר מכן לאחד תערובות.
  • לשפוך לתבנית עגולה 24-26 משומנת ולאפות על חום 170 מעלות כחצי שעה.
  • לערבב ולהמיס בפולסים במיקרו את חומרי הציפוי, לשפוך את הקרם על העוגה כשהיא חמימה, ולאחסן במקרר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

עוגת פרג שוקולד
צילום: עידית מרום

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

הקפה מחכה לעוד עוגה מפנקת ומתוקה? קבלו עוד המלצות מצוינות שיעשו לכם את היום!

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

14 Comments

  1. האם השוקולד צריך להיות עם סוכר או שיצא טעים גם עם שוקולד ללא תוספת סוכר?
    וכן ניתן להשתמש בשוקולד מריר 70% קקאו או שכדאי שוקולד מריר רגיל של 44%?

    1. היי רות,
      את יכולה להשתמש בכל סוג שוקולד שתרצי. העוגה עצמה תצא מתוקה דיה. בהצלחה!

    1. היי מיכל,
      צודקת לגמרי. עידכנו את המתכון והסרנו את המילה טבעוני ממנו.
      תודה רבה על התגובה שלך 🙂

    1. היי יולי,
      מתנצלים על הבלבול, עידכנו את המתכון ואנחנו מקווים שעכשיו לא רואים את הטעות הזו.
      נשמח לדעת אם זה עדיין מופיע.

    1. היי ירון,
      תודה על התגובה שלך. נשמח לדעת איפה מופיעה המילה טבעונית כדי שנוכל להסיר אותה.
      מבדיקה שלנו, היא כבר לא מופיעה במתכון מפני שתיקנו את הטעות כבר לפני שבוע.

  2. האם ניתן להמיר את חלב הקוקוס בחלב רגיל או ללא לקטוז?
    אנא הסבירי מה זה סוכר קוקוס ובמה ניתן להחליפו.
    תודה.

    1. היי טל,
      אפשר להמיר לחלב רגיל או ללא לקטוז.
      סוכר קוקוס אפשר להמיר לסוכר רגיל או לכל ממתיק אחר.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?