עוגת פרג שוקולד בריאה רכה וגבוהה מצטיינת בטעם מופלא של גרגירים כהים ומתפצפצים בציפוי שוקולד קטיפתי. פורים, שבת, יום חול – את העוגה הזו תמיד תמיד תרצו להכין ולאכול
ציון 3.20 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: עידית מרום
המצרכים
רטובים:
4ביצים
⅓כוס סוכר קוקוס
⅓כוס סילאן טבעי
1כוס חלב קוקוס
¼כוס שמן קוקוס מומס
1כפית תמצית וניל איכותית/כפית ברנדי
יבשים:
1כוס פרג טחון טרי
½1קמח כוסמין מלא
½כפית אבקת סודה לשתייה
1כפית אבקת אפיה
קמצוץ מלח
ציפוי:
100גרם שוקולד מריר
¼כוסחלב קוקוס
אופן ההכנה
לערבב בנפרד קערת רטובים ויבשים, ולאחר מכן לאחד תערובות.
לשפוך לתבנית עגולה 24-26 משומנת ולאפות על חום 170 מעלות כחצי שעה.
לערבב ולהמיס בפולסים במיקרו את חומרי הציפוי, לשפוך את הקרם על העוגה כשהיא חמימה, ולאחסן במקרר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.