Go Back
עוגת פרג שוקולד

עוגת פרג שוקולד בריאה רכה וגבוהה

עוגת פרג שוקולד בריאה רכה וגבוהה מצטיינת בטעם מופלא של גרגירים כהים ומתפצפצים בציפוי שוקולד קטיפתי. פורים, שבת, יום חול – את העוגה הזו תמיד תמיד תרצו להכין ולאכול
ציון 3.20 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

רטובים:

  • 4 ביצים
  • כוס סוכר קוקוס
  • כוס סילאן טבעי
  • 1 כוס חלב קוקוס
  • ¼ כוס שמן קוקוס מומס
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית/כפית ברנדי

יבשים:

  • 1 כוס פרג טחון טרי
  • ½1 קמח כוסמין מלא
  • ½ כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • קמצוץ מלח

ציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • ¼ כוס חלב קוקוס

אופן ההכנה

  • לערבב בנפרד קערת רטובים ויבשים, ולאחר מכן לאחד תערובות.
  • לשפוך לתבנית עגולה 24-26 משומנת ולאפות על חום 170 מעלות כחצי שעה.
  • לערבב ולהמיס בפולסים במיקרו את חומרי הציפוי, לשפוך את הקרם על העוגה כשהיא חמימה, ולאחסן במקרר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.