חטיפים | חלבי | מתכוני שוקולד | עוגות | עוגות ללא אפייה
עוגת קינדר ללא אפייה – מתכון לעוגת קינדר קאנטרי, חטיף השוקולד שהדבר היחיד שיותר טעים ממנו,
זה רק אם עושים ממנו עוגה. אז הנה בבקשה, למה אתם מחכים? נסו עכשיו!


המצרכים
לתחתית:
- דגני בוקר חיטה תפוחה בטעם דבש / בלי טעם (250 גרם )
- 3 חפיסות שוקולד חלב לאפייה (300 גרם )
לקרם:
- מסקרפונה (350 גרם )
- שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 3 כפות מייצב קצפת (לא חובה)
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- שוקולד לאפייה לבן (150 גרם - מומס)
- 1 חבילה גבינה לבנה (250 גרם - עם אחוז שומן גבוה)
לציפוי:
- 1 חבילה ביסקוויטים חמאה / פתי בר (250 גרם)
- שוקולד חלב לאפייה (200 גרם )
- שוקולד לבן (100 גרם)
- שומן קוקוס מוקשה / שומן דקלים (25 גרם - פאלמין למשל)
- 4 קינדר קאנטרי / חטיפי דגנים אחרים ( קצוצים בצורה גסה )
- דגני בוקר חיטה תפוחה עם / בלי טעם דבש
אופן ההכנה
להכנת התחתית:
- נמיס את השוקולד ונערבב עם דגני הבוקר ידנית עד שהכל מצופה היטב בשוקולד.
- נשפוך את התערובת לתוך תבנית מכוסה בנייר אפייה (בגודל 25 × 40 סנטימטר).
- נכניס את התחתית למקרר להתקרר אז כ -45 דקות עד שהיא יציבה.
להכנת הקרם:
- נקציף את הקרם במערבב עד לקבלת קרם יציב. לאחר מכן המשיכו עם השמנת.
- מערבבים מסקרפונה, גבינה לבנה (או יוגורט נוקשה) וסוכר וניל עד לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים את השוקולד.
- לאחר מכן מערבבים את מייצב הקצפת ואז מקפלים פנימה במהירות את הקצפת.
- נשפוך את הקרם מעל לתחתית המוכנה ואת עוגיות הביסקוויטים של החמאה נפזר מעליו.
- מחזירים את העוגה שוב למקרר. הפעם כחצי שעה.
להכנת הציפוי:
- מסדרים את הביסקוויטים, ממיסים את השוקולד עם שמן הקוקוס ומורחים מעל הביסקוויטים אותם סידרנו.
- מפזרים את הקינדר קאנטרי ואת דגני הבוקר מלמעלה.
הערות וטיפים
- יש להניח את העוגה פעם אחרונה בקירור עד להגשה.
- העוגה המושלמת שומרת על טריות כ 3 ימים במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
הילדים בבית? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים ומתוק? אל דאגה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
רוצים עוד? הנה כמה המלצות של מתכונים לילדים שימתיקו להם – ולכם – את הקיץ ואת כל השנה!
מקור: kochkino.de תורגם על ידי צוות האתר.
מלבד רמת המתיקות הגבוהה ובזבוז של הרבה שוקולד, תוך כמה שעות השלווה (חיטה תפוחה) מעבד מהפריכות וכל העקרון מתפוגג. עדיף להכין בסיס בראוניז ומעל את השאר, הרבה יותר טעים. אגב לפי המתכון המקורי בגרמנית אין 250 שמנת חמוצה אבל זה 250 שמנת מתוקה שמקציפים.
היי,
תודה ששיתפת אותנו בחווית ההכנה שלך ועל ההערה לגבי השמנת החמוצה 🙂