שניצל תירס ביתי

ילדים יעופו עליו, צמחוניים יתאהבו בו, וכוווולם – יזללו אותו כאילו אין מחר…
שניצל תירס ביתי קל ומהיר במיוחד שאפשר לטגן או לאפות, לצפות בפירורי לחם עם או בלי שומשום, ומצטיין במראה זהוב ופריך להפליא.
וה-שוס – הוא מוכן כל כך מהר, שהבטן שלכם עוד לא תספיק לקרקר ואתם כבר לגמרי ממלאים אותה בחטיפוני התירס השובבים האלה!

מת כדאי לכם: שניצל תירס ביתי וטעים?
-
הוא ביתי, קליל ומהיר במיוחד – פתרון מושלם לארוחת צהריים קלילה, פשוטה ומשביעה בטיגון או אפייה
-
מצטיין במראה זהוב ופריך להפליא ומוכן כל כך מהר, שהבטן שלכם עוד לא תספיק לקרקר ואתם כבר לגמרי ממלאים אותה בחטיפוני התירס השובבים האלה

שניצל תירס ביתי
ציוד
המצרכים
- 2 קופסאות שימורי תירס (550 גרם לקופסה)
- 2 ביצים (L)
- 1 כוס קמח
- 1 כפית מלח
- 4 כפות שמן זית
- 14 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
- מסננים את המים משימורי התירס וטוחנים אותו במעבד מזון - לטחון חלקית כך שיישארו קצת גושים של תירס.
- מוסיפים 2 ביצים גדולות, כוס קמח רגיל, כפית מלח, 4 כפות שמן זית ו-6-7 כפות פירורי לחם.
- מערבבים הכל ומאחדים לעיסה אחידה.
- משמנים מעט את הידיים, מצפים שוב ב-6-7 כפות פירורי לחם ושומשום ומטגנים.
הערות וטיפים
- את התירס מומלץ לטחון חלקית כך שיישארו קצת גושים.
- שימו לב, שיש פעמיים פירורי לחם - פעם ראשונה בהכנת העיסה עצמה, ובפעם השנייה בציפוי שלפני האפייה או הטיגון.
- אפשר לטגן או לאפות בתנור עם מעט שמן מעל בערך 25 דקות על 180 מעלות.
שאלות נפוצות: שניצל תירס ביתי
טיגנת או אפית בתנור? |
באיזה כוס השתמשת? |
פירורי הלחם שמים 6 כפות בתוך העיסה ואח"כ מצפים בפירורי לחם נוספים? |
לא צריך ביצה לפני הציפוי? |

הבמה כולה שלכם:
צילום: יפית אהרונוב
"שניצל תירס ביתי. אין דברים טעימים כאלה. תודה לך אלופה!"
יפית אהרונוב
רק עוד דבר אחד אחרון!
הילדים בבית ומשועממים? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים? אל דאגה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: גילה מוגמי | מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם שלה