| |

מתכון לבצק פיצה של סבתא

רוצים לפנק את הנכדים? להכין במהירות ארוחת ערב מיוחדת? קבלו מתכון לבצק פיצה של סבתא קליל להכנה שממנו תצא לכם פיצה חלומית במרקם קריספי בטירוף
בהשראת: יפעת אריאלי
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
מתכון לבצק פיצה

פעם מזמן, סבתא היתה מכינה מתכון לבצק פיצה שהוא פשוט מושלם! בשנים האחרונות לא נתקלנו באף מקום בבצק המיוחד הזה, כי כולם היום או קונים פיצה מוכנה, או עושים בצק שונה.

א-בל עם מתכון לבצק פיצה האלוהי הזה תצא לכם פיצה חלומית ממש, כמו של פעם, עם בצק מיוחד, סמיך ועשיר הנשפך לתבנית כמו דייסה ויוצא קריספי בטירוףףף.

מתכון לבצק פיצה אפשר להכין בכמה דרכים. לאפות ממש כמו פיצה עם רוטב, גבינה ותוספות שאוהבים ולזלול מייד כשהיא יוצאת רותחת מהתנור, או לחתוך ולהשאיר אותה עם או בלי תוספות או רוטב, לחתוך לקוביות ולהקפיא, ולשלוף כל פעם שרוצים, או כשהנכדים מגיעים…

ספר המתכונים של עידית מרום

מתכון לבצק פיצה
צילום: יפעת אריאלי

למה באמת כדאי לכם: מתכון לבצק פיצה

  • מתכון לבצק פיצה של סבתא (מושלם כמה זה טעים)
  • מתכון לבצק פיצה של סבתא קליל להכנה שממנו תצא לכם פיצה חלומית במרקם קריספי בטירוף

שורה תחתונה: מה יותר טעים מלהכין מתכון לבצק פיצה שיפנק אתכם בארוחת ערב מהירה וטעימה?

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? מתכון לבצק פיצה

מתכון לבצק פיצה

מתכון לבצק פיצה של סבתא

רוצים לפנק את הנכדים? להכין במהירות ארוחת ערב מיוחדת? קבלו מתכון לבצק פיצה של סבתא קליל להכנה שממנו תצא לכם פיצה חלומית במרקם קריספי בטירוף
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: יפעת אריאלי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 3 כוסות קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • 2 כפות שמרים יבשים (20 גרם)
  • כף מלח
  • כף סוכר
  • ½ כוס שמן קנולה או שמן זית
  • כוס מים
  • גבינה צהובה מגוררת
  • לרוטב: רסק עגבניות מהול במים עם אורגנו, פפריקה מתוקה ומלח

אופן ההכנה

  • שמים בקערה מים פושרים ושמרים. מוסיפים קמח בהדרגה, סוכר, אבקת אפייה ומערבבים.
  • מוסיפים שמן ומערבבים. מקבלים תערובת אחידה כמו דייסה. נותנים לה לנוח רבע שעה. מערבבים שוב, מוסיפים מלח ומערבבים.
  • מוזגים לתבנית משומנת, מורחים מעל רסק עגבניות מהול במים עם אורגנו, פפריקה מתוקה ומלח.
  • מכניסים לתנור (לא טורבו) בחלק התחתון של התנור ל-20 דקות עד חצי שעה. מוציאים, מפזרים גבינה צהובה מגורדת (עמק, גלבוע, מוצרלה) או פרוסות, מה שבא לכם. ממשיכים לאפות עוד 20-25 דקות. מוודאים שהמרקם קריספי בתחתית ומוציאים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

הבמה כולה שלכם:

"הכנתי אתמול, אבל שלך יותר מגרה חחח"

שירן שבתי רחמים

מתכון לבצק פיצה
צילום: שירן שבתי רחמים

"ה-פיצה!"

עליזה אלפי

מתכון לבצק פיצה
צילום: עליזה אלפי

 

מתכון לבצק פיצה
צילום: יפעת אריאלי

שאלות נפוצות:  מתכון לבצק פיצה

בתבנית עם ניר אפייה? לא, בגלל שהבצק נוזלי. פשוט לשמן טוב טוב את התבנית
התחתית יוצאת עבה? תלוי מה שטח התבנית. בתבנית רגילה של תנור, זה לא עבה מדי ולא דק מדי
איך מנקים את התבנית אחרי האפייה? רגיל. אם תשמני טוב ותתני לה להתקרר טיפה זה יוצא בלי בעיה
מה זה אומר בצק סמיך כמו דייסה, הכוונה לבצק דליל? בין בצק דליל לממש בצק? כמו ספינ'ג? זה בצק נוזלי אבל סמיך, שאפשר ממש לשפוך אותו לתבנית.

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


 רק עוד דבר אחד אחרון! 

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4.67 from 6 votes (6 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements