ממש לא עוד סלט כרוב לבן, אלא ממש מעדן! (שפע תוספות ורוטב מופלא)
למרות שאנחנו קוראים לו סלט כרוב לבן, המתכון הזה הרבה הרבה יותר מאשר "רק" סלט כרוב לבן. כי חוץ מעלי הכרוב הקריספיים ומלאי העסיס הנהדר, הסלט היפהפה הזה מציע עושר של טריות וצבעוניות מרהיבה עם חמוציות אדמדמות ומתקתקות, קשיו קראנצ'י וכוסברה רעננה ברוטב מופלא המורכב בשלמות מסילאן ענוג ומלימון חמצמץ. לסלט אפשר גם להוסיף כל פרי שאוהבים וליצור עוד שכבת טעמים עסיסית ומרעננת
סלט כרוב לבן מתקתק ורענן

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/עטרה ז׳ורנוicon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של עטרה ז׳ורנו [/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם:
- סלט כרוב לבן יפהפה עם עושר של טריות וצבעוניות מרהיבה של חמוציות אדמדמות ומתקתקות, קשיו קראנצ'י וכוסברה רעננה
- אל סלט כרוב לבן אפשר לשדך כל פרי שאוהבים – אפרסמון, תפוח, נקטרינה -לעוצמת טעמים עסיסיים ומתקתקים
- גאונות אמיתית סלט כרוב לבן הוא הרוטב המופלא שלו המורכב בשלמות מסילאן ענוג ומלימון חמצמץ
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם! דרגו את המתכון כאן
איך מכינים?

סלט כרוב לבן מתקתק ורענן
המצרכים
- ראש כרוב בנוני
- 2 מנגו
- 100 גרם חמוציות
- 50 גרם קשיו קלוי
- 50 גרם קשיו מתוק
- 3 כפות כוסברה טרייה
לרוטב:
- 3 כפות סילאן
- כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 2 כפות מיץ לימון
- כף שמן
אופן ההכנה
- נפרוס את הכרוב דק דק, נחתוך את המנגו לקוביות בגודל הרצוי, נערבב היטב בקערה את מרכיבי הרוטב, נוסיף לקערה את הכרוב, המנגו, הכוסברה, הקשיו, החמוציות והרוטב ונערבב היטב
- * ניתן לעשות בכל פרי שאוהבים: אפרסמון, תפוח, נקטרינה ועוד
[adinserter block="4"]
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על סלט כרוב לבו – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.