סלט כרוב לבן מתקתק ורענן
טוב, אנחנו חייבים להודות שלמרות שאנחנו קוראים לו סלט כרוב לבן, המתכון הזה הרבה הרבה (הרבה) יותר מאשר "רק" סלט כרוב לבן.
כי חוץ מעלי הכרוב הקריספיים ומלאי העסיס הנהדר שלהם, הסלט היפהפה הזה מציע עושר של טריות וצבעוניות מרהיבה עם חמוציות אדמדמות ומתקתקות, קשיו קראנצ'י וכוסברה רעננה. לסלט אפשר גם להוסיף כל פרי שאוהבים, אפרסמון, תפוח, נקטרינה ועוד, וליצור עוד שכבת טעמים עסיסית ומרעננת.
א-בל הגאונות האמיתית של הסלט הוא הרוטב המופלא שלו המורכב בשלמות מסילאן ענוג ומלימון חמצמץ ומבהיק את המנה בעושר טעמים מופתי בפה.
למה באמת כדאי לכם:
- סלט כרוב לבן יפהפה עם עושר של טריות וצבעוניות מרהיבה של חמוציות אדמדמות ומתקתקות, קשיו קראנצ'י וכוסברה רעננה
- אל סלט כרוב לבן אפשר לשדך כל פרי שאוהבים – אפרסמון, תפוח, נקטרינה -לעוצמת טעמים עסיסיים ומתקתקים
- גאונות אמיתית סלט כרוב לבן הוא הרוטב המופלא שלו המורכב בשלמות מסילאן ענוג ומלימון חמצמץ
שורה תחתונה: ממש לא עוד סלט כרוב לבן, אלא ממש מעדן!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים?
סלט כרוב לבן מתקתק ורענן
המצרכים
- ראש כרוב בנוני
- 2 מנגו
- 100 גרם חמוציות
- 50 גרם קשיו קלוי
- 50 גרם קשיו מתוק
- 3 כפות כוסברה טרייה
לרוטב:
- 3 כפות סילאן
- כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 2 כפות מיץ לימון
- כף שמן
אופן ההכנה
- נפרוס את הכרוב דק דק, נחתוך את המנגו לקוביות בגודל הרצוי, נערבב היטב בקערה את מרכיבי הרוטב, נוסיף לקערה את הכרוב, המנגו, הכוסברה, הקשיו, החמוציות והרוטב ונערבב היטב
- * ניתן לעשות בכל פרי שאוהבים: אפרסמון, תפוח, נקטרינה ועוד
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על סלט כרוב לבו – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
מקור: עטרה ז׳ורנו