נמס בפה בכל ביס: עוגיות אלפחורס מפנקות ורכות בשילוב טעמים קטלני (סרטון)
עוגיות אלפחורס מפנקות ורכות, עם מרקם שנמס בפה עם מילוי של ריבת חלב.
שילוב ריבת חלב מתוקה וקוקוס עם הבצק שיוצא פשוט חגיגה ושיגעון בכל ביס. תכינו וכל המשפחה תעוף על המתכון הזה. חובה לנסות! בנוסף מתכון מפורט בסרטון קל להכנה שמצורף למטה.
מתכון לעוגיות אלפחורס + סרטון הכנה

עוגיות אלפחורס מפנקות ורכות, עם מרקם שנמס בפה עם מילוי של ריבת חלב.
מתכון לאלפחורס בשילוב ריבת חלב מתוקה וקוקוס עם הבצק שיוצא פשוט חגיגה ושיגעון בכל ביס.
תכינו וכל המשפחה תעוף על המתכון הזה. חובה לנסות!
בנוסף מפורט בסרטון קל להכנה שמצורף למטה.
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/עדן-מיכאלי" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של עדן מיכאלי[/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים? הקליקו לסרטון הכנה

מתכון לעוגיות אלפחורס + סרטון הכנה
ציוד
המצרכים
- ½1 כוסות קמח
- ½1 כוסות קורנפלור
- 1 כוס אבקת סוכר
- 1 כפית אבקת אפיה
- חמאה (180 גרם)
- 4 חלמונים
מילוי:
- ריבת חלב
אופן ההכנה
- ללוש היטב את מרכיבי הבצק ולהכניס למקרר .
- לרדד לקרוץ עיגולים.
- לאפות על 175 מעלות ל 9 -10 דקות.
מילוי:
- למרוח בריבת חלב ולסגור כסנדוויץ'.
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: מתכון לעוגיות אלפחורס
| יאמי נראה מעולה! ומה עושים עם החלבונים? מטגנים איתם חצילים וככה לא נספג הרבה שמן בחציל. |
| אפיתי 10 דקות אבל העוגיות נשארו בצבע לבן כך הם צריכות להיות? כן ככה הן צריכות להיות. |
| איך את מוציאה את העוגיות מהמשטח לתבנית בלי שהצורה של העיגול תיהרס? פלטה , סכין חדשה זה לא נדבק צריך שהבצק יהיה קר. |
הבמה כולה שלכם:

"יצא מושלם!!!!!! תודההה!"
עדן קאשי

"יצאו אש תודהההה!"
שיראל שורק

"יצא אליפות, תודה!!"
שירן בראון אדידה
צילום: אתי ממן
רק עוד דבר אחד אחרון!
יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קינוחי כוסות פררו רושה
- אסאדו בתנור קל ומרשים
- עוגת מספרים ליום הולדת
- עוגת אלפחורס מרשימה במיוחד
- חלת מפתח לסגולה ובריאות
- מתכון אוזני המן מנצח
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חגיגיים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

איך יודעים מתי מוכן? זה 10 דקות בתנור ולא נראה מוכן 🙁
גם אם הצבע לבן אחרי עשר דקות לא לדאוג ככה זה אמור להיות, בהצלחה ובתיאבון!