קציצות עוף ברוטב עגבניות שרי
יש מנות שפשוט צריך להכין לפחות פעם בשבוע, ואז.. לא רק שכולם יקפצו לארוחת צהריים, הם פשוט יעופו אליכם ויזללו את הסיר בשניות.
ככה זה עם מנה מופלאה כמו קציצות עוף ברוטב עגבניות שרי – מנה משביעה, עסיסית, רכה בטירוף וקלילה להכנה עם קציצות עשירות ונימוחות מתובלות היטב ורוטב עגבניות סמיך ושופע טעמים נפלאים.
מתכון לקציצות עוף ברוטב הוא הדרך הכי טעימה ומהירה להאכיל את כל בני הבית שרק יבקשו עוד ועוד. אורז לבן בצד, סלט גדול ליד – והצהריים שלכם (וגם הערב…) יהיו טעימים ומפנקים במיוחד!
למה באמת כדאי לכם: מתכון לקציצות עוף ברוטב
- אין כמו מנת קציצות עוף ברוטב עגבניות שרי – משביעה, עסיסית ורכה בטירוף
- מתכון לקציצות עוף ברוטב הוא הדרך הכי קלילה, טעימה ומהירה להאכיל את כל בני הבית
שורה תחתונה: עם קציצות עוף ברוטב כולם ירצו לקפוץ לצהריים, שלא לומר לעוף ולחסל את הסיר…
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? קציצות עוף מבושלות
קציצות עוף ברוטב עגבניות שרי
המצרכים
- לקציצות:
- 700 גרם חזה עוף
- 1/2 כף מלח
- 1 בצל גדול
- תפוחי אדמה
- 5 כפות שמן
- ½1 כף ראס אל חנות
- כף פלפל לבן טחון
- 1/4 צרור כוסברה
- 5 כפות פירורי לחם (לא חייב)
- לרוטב:
- 1 עגבניה מגורדת
- 2 כפות פפריקה
- 3 כפות רסק עגבניות
- 6 כפות שמן
- 1 בצל בינוני
- 5 שיני שום כתוש
- כף פלפל לבן
- ¾ כף מלח
- ¼ צרור כוסברה
- כ-20 עגבניות שרי
- מים
אופן ההכנה
- נקלף ונקצוץ במעבד מזון בצל, חזה עוף, כוסברה ותפוחי אדמה. נעביר לקערה, נתבל ונערבב לעיסה. ניצור כדורים, נמעך מעט ונניח בצד.
- לרוטב: בסיר בינוני נקצוץ בצל ונטגן, נערבב היטב את יתר המרכיבים של הרוטב ונשפוך לסיר. נמלא במים עד כדי כיסוי ונוסיף את הקציצות. נבשל על אש גבוהה 5 דקות, ננמיך את האש ונבשל עוד 25 דקות. בסיום נפזר כוסברה
רק עוד דבר אחד אחרון!
שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- עראיס ביתי קל מפנק
- קציצות ירק ב-10 דקות
- פסטה ברוטב עגבניות קלה
- סלט ביצים ב-4 רכיבים
- מרק שעועית לבנה של אמא
בא לכם עוד? עשרות מתכוני ארוחת ערב מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: סוניה לוי