| | | |

עוגת תפוזים ושוקולית מושלמת

מתכון קל ומהיר לעוגת תפוזים בשילוב שוקולית, גם מרשימה וגם טעימה!
בהשראת: יפה דודיאן
ציון 3.91 על ידי 11 דירוגים
עוגת תפוזים ושוקולית

עוגת תפוזים בחושה משגעת עם שוקולית! מתכון קל ומהיר להכנת עוגה מפנקת שתמיד כיף לאכול!

שילוב של שוקולד ותפוזים הוא שילוב קטלני שנותן טעם עשיר ויוקרתי וכל ביס ממנו הוא תענוג גדול! אז יש לנו מתכון לעוגה משגעת, שקל להכין וכל ביס ישדרג לכם את הקפה ואת היום בכלל!

מתכון פשוט לעוגת תפוזים בשילוב שוקולית, שלא תפסיקו ליישר. עוגה מרעננת עם טעם ייחודי וכל כך תאהבו את העוגה הזו, שתמצאו את עצמכם משוויצים בה בכל הזדמנות!

ספר המתכונים של יפה דודיאן

עוגת תפוזים ושוקולית
צילום: יפה דודיאן

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים ושוקולית

  • עוגת תפוזים בחושה עם שוקולית שיש לה טעם ייחודי משגע!
  • מתכון פשוט להכנת עוגה קלאסית, שכולם יכולים להכין!
  • עוגה מהירה להכנה שאפשר להכין גם כשאין זמן!
  • עוגה מרשימה למראה ובטעם, שכל אורח יחמיא לכם!

שורה תחתונה: אפשר לשבור שגרה בכלום עבודה ולהכין עוגת תפוזים קצת שונה שתעשה הבדל גדול בטעם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת תפוזים ושוקולית

עוגת תפוזים ושוקולית מושלמת

מתכון קל ומהיר לעוגת תפוזים בשילוב שוקולית, גם מרשימה וגם טעימה!
ציון 3.91 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: יפה דודיאן

ציוד

תבנית אפייה בינונית / סיר פלא
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 6 ביצים (מופרדות)
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 2 כפות שוקולית

אופן ההכנה

  • נקציף חלבונים עם סוכר וניל וסוכר רגיל.
  • בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח ואבקת אפייה.
  • לערבב את השמן, החלמונים התפוזים.
  • אחרי שהקצף מוכן, נוסיף לסירוגין את הקמח והתערובת הרטובה עד לאיחוד של הכל.
  • מחלקים את התערובת לשתי קערות.
  • מוסיפים את השוקולית לקערה אחת ומערבבים.
  • משמנים תבנית ושופכים לסירוגין משתי הבלילות (כל פעם מתערובת אחרת פעם לבן פעם מהחום).
  • אופים בתנור שחיממנו מראש על 170 מעלות לכחמישים דקות.

הערות וטיפים

מי שרוצה יכולה להוסיף פצפוצי שוקולד למעל או מה שבא לכם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים

אופים בטורבו או אפייה רגילה?
אפייה רגילה.
את הקמח שאת מוסיפה את עושה עם מערבל או לערבב בכף ביד? 
את הקמח אני מוסיפה לסירוגין כשאני מנמיכה את המהירות לא הרבה זמן אחר כך מערבבת בתנועות קיפול קצת.
את השוקולית צריך לערבב עם מזלג?
אני לא ערבבתי אבל את יכולה.
איך מתקבלת הדוגמא בפנים?
כמו שכתבתי לשים כל פעם מתערובת אחרת לבן, חום.
מה אפשר לשים במקום שוקולית?
כף גדושה של קקאו.
עוגת תפוזים ושוקולית
צילום: יפה דודיאן

הבמה כולה שלכם:
עוגת תפוזים ושוקולית
צילום: מירי יפרח

"עוגה פצצה גם אני הכנתי לשבת!"
מירי יפרח

עוגת תפוזים ושוקולית
צילום: ירין ג'ורג'י

"גם אני הכנתי יאמי!"
ירין ג'ורג'י

"יצא לי מעולה. תודה על המתכון!"
נעמי נאור


 

רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

5 Comments

    1. לערבב את השמן, החלמונים התפוזים 
      ואחרי שהקצף מוכן, נוסיף לסירוגין את הקמח והתערובת הרטובה עד לאיחוד של הכל.

3.91 from 11 votes (10 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements