| | | |

עוגת מייפל בחושה קלה להכנה

קבלו מתכון לעוגת מייפל וקפה בחושה ונימוחה עם טעם מושלם המשלב קפה בעדינות.
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
עוגת מייפל וקפה בחושה, עוגת מייפל בחושה

תכירו את העוגה הבחושה החדשה שלכם תככב לכם באופן קבוע כל שבת במטבח עם טעמים שישאירו את כולם המומים!

קבלו מתכון לעוגת מייפל וקפה בחושה ונימוחה עם טעם מושלם המשלב קפה בעדינות, וסירופ מייפל מושחת עם המון אגוזים מפנקים המשדרגים את העוגה ברמות.

עוגה קלילה והכי קלה להכנה שאי אפשר להפסיק ליישר. איך שלוקחים טעימה ראשונה מתמכרים לחיים ומכינים כל שבוע בקביעות!

ספר המתכונים של ענבל בן ברוך – ענבלוגה

עוגת מייפל וקפה בחושה, עוגת מייפל בחושה
צילום: ענבל בן ברוך – ענבלוגה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת מייפל בחושה

עוגת מייפל וקפה בחושה, עוגת מייפל בחושה

עוגת מייפל בחושה קלה להכנה

קבלו מתכון לעוגת מייפל וקפה בחושה ונימוחה עם טעם מושלם המשלב קפה בעדינות.
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: ענבל בן ברוך

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

  • 4 ביצים ( L)
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 2 כוסות קמח
  • ½ כוס שמן
  • 1 מיכל שמנת פרווה (250 מ"ל - השף הלבן)
  • ¼ כוס מים
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • ¼ כפית סודה לשתייה

תערובת קפה:

  • 4 כפיות קפה מגורען
  • 1 כף מים רותחים
  • 4 כפיות סוכר

לציפוי:

  • ½ כוס שקדים פרוסים (לא חייב)
  • כוס סירופ מייפל

אופן ההכנה

  • נחמם את התנור מראש ל-175 מעלות.

להכנת בסיס העוגה:

  • נשים בקערה גדולה את הביצים, סוכר, וסוכר וניל, ונטרוף במטרפה למשך חצי דקה. נוסיף את השמן ונערבב.
  • נוסיף לסירוגין חצי מכמות השמנת וחצי מכמות הקמח, ונערבב היטב, לאחר מכן מוסיפים את יתרת השמנת והקמח.
  • נוסיף את המים, אבקת אפייה, וסודה לשתייה, ונערבב עד להטמעת כל החומרים יחדיו.
  • נשפוך ⅔ מהכמות לתוך 2 תבניות אינגליש קייק משומנות.

להכנת תערובת קפה:

  • בכוס קטנה נשים את הקפה המגורען והמים הרותחים, ונערבבם היטב עד שהקפה נמס לגמרי.
  • נוסיף מהתערובת הלבנה שנותרה לנו בקערה ואת הסוכר ונערבב היטב.
  • נשפוך את הבלילה עם הקפה על התערובת הלבנה שבתבנית האינגליש קייק.
  • נבצע ערבוב קל בעזרת סכין רחבה למראה שיש. נפזר מעל שקדים פרוסים.
  • נכניס לתנור למשך חצי שעה בערך, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. נזהרים מאפיית יתר.
  • מיד לאחר שהעוגה מוכנה שופכים את ציפוי המייפל העוגות החמות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת מייפל וקפה בחושה, עוגת מייפל בחושה
צילום: ענבל בן ברוך – ענבלוגה


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 בא לכם עוד? עשרות מתכונים לשבת מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

מקור: עוגת מייפל בחושה מתכון מאת: ענבלוגה , מוזמנים גם לצפות בסרטון בקבוצת האינסטגרם שלה

Similar Posts

4 Comments

  1. שלום, רשום במתכון 45 כפיות סוכר.
    האם הכוונה ל-4? ניתן להמיר בסילאן/תחליף סוכר?

    1. היי ג'ניפר, הכוונה ל4 כפיות להכנת תערובת הקפה נכון, וניתן להשתמש בתחליף סוכר בתערובת הקפה אם רוצים.

4.34 from 6 votes (5 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements