| | | |

עוגת לוטוס גבינה עם קראנץ' קורנפלקס

מתכון לעוגה מרשימה ולא פחות טעימה שמתחסלת במהירות.
בהשראת: רהב זמיר גרשוני
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
מתכון לעוגת לוטוס
עוגת לוטוס מסקרפונה ולוטוס קפואה עם קראנץ' קורנפלקס – העוגה ששברה את הרשת.

מתכון לעוגת לוטוס קיצית ומערננת, עוגת גבינה לוטוס שתרשים את כל מי שיראה או יטעם. חובה להכין!

ספר המתכונים של רהב זמיר גרשוני

 

עוגת לוטוס מתכון
צילום: רהב זמיר גרשוני
עוגת לוטוס גבינה
צילום: רהב זמיר גרשוני
עוגת גבינה לוטוס
צילום: רהב זמיר גרשוני

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

מתכון לעוגת לוטוס
צילום: רינת זיו
מתכון לעוגת לוטוס
צילום: רינת זיו
מתכון לעוגת לוטוס
צילום: רינת זיו
מתכון לעוגת לוטוס
צילום: רינת זיו
מתכון לעוגת לוטוס
צילום: רינת זיו
עוגת לוטוס גבינה
צילום: רינת זיו

 

מתכון לעוגת לוטוס

עוגת לוטוס גבינה עם קראנץ' קורנפלקס

מתכון לעוגה מרשימה ולא פחות טעימה שמתחסלת במהירות.
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: רהב זמיר גרשוני

ציוד

תבנית קפיצית 24

המצרכים

  • אבקת סוכר (מאה גרם )
  • 2 חבילות גבינת מסקרפונה (500 גרם )
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל )
  • 1 כפית תמצית וניל
  • חמאה (70 גרם)
  • 1 חבילת לוטוס (250 גרם)
  • ½1 צנצנות ממרח לוטוס (570 גרם)
  • 5 כוסות קורנפלקס

אופן ההכנה

  • ממיסים את צנצנת אחת של ממרח הלוטוס כמה שניות במיקרוגל ולאחר מכן נשפוך אותה על הקורנפלקס.
  • מערבבים הכל היטב עד שיהיה מצופה כמו שצריך.
  • נפזר את כל התערובת בתבנית ומיד נכניס למקפיא לנוח עד לשלבים הבאים.

להכנת התחתית:

  • ממיסים במיקרו את החמאה.
  • נטחן עוגיות הלוטוס יחד עם החמאה המומסת ונשטח את התערובת לתבנית ואז להעביר לקירור.

להכנת הקרם:

  • נקציף במיקסר במהירות גבוהה את כל החומרים לגלידת הווניל שלנו (את המסקרפונה, שמנת מתוקה, תמצית וניל ואבקת סוכר) עד שמתקבלת תערובת יציבה.
  • להרכבת העוגה:
  • נשים 1/2 מהכמות של תערובת גלידת הווניל שלנו על עוגיות הלוטוס.
  • מעל נפזר את תערובת הלוטוס קורנפלקס שעשינו.
  • שוב מעל שופכים את התערובת גלידה שלנו ומכניס למקפיא למשך ארבע שעות.

לקישוט:

  • לשפוך חצי צנצנת ממרח לוטוס בטמפרטורת החדר על העוגה, ושוב מתערובת הקורנפלקס שלנו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: עוגת לוטוס גבינה

האם הקורנפלקס נשאר קראנצי או שנהיה רך? חשבתי להחליף בפצפוצי אורז.
נשאר קראנצ'י וטעים אין על מה לדאוג.
העוגה נדירה! הקורנפלקס הוא רגיל ללא סוכר או שוגי עם סוכר?
הקורנפלקס רגיל. ללא סוכר.
האם העוגה צריכה להישמר במקרר או במקפיא?
עדיף להשאיר במקפיא כי היא מתחילה להיות נוזלית אם המקרר לא קר מספיק.
מה ניתן לשים במקום חלב מרוכז?
חלב קוקוס.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון לעוגת לוטוס
צילום: רינת זיו

"עוגת לוטוס ומסקרפונה קפואה עם קראנץ' קורנפלקס
מהמתכון ששיתפה פה רהב זמיר גרשוני האלופה!!"
רינת זיו

עוגת לוטוס גבינה
צילום: רינת שחן טוב

"קללללל!"
רינת שחן טוב

מתכון לעוגת לוטוס
צילום: רעות אלביליה

"תודה על אחלה מתכון!!! עוגה מווושלמת!!!"
רעות אלביליה


רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

40 Comments

    1. היי אופיר,
      האם הממרח היה בטמפרטורת חדר כך שהוא רך או שהיה בקירור?
      אם היה בטמפ' הנכונה ועדיין קשה למרוח, אפשר לחמם 10 שניות במיקרו ואז לנסות.
      בהצלחה 🙂

  1. חבילה של עוגיות לוטוסקמה כמות בגרמים? ואם רוצים למרוח ממרח לוטוס מעל עוגה- מספיק צנצנת אחד או צריך לקנות 2? מה קוטר תבנית עבור העוגה?

    1. היי מרינה!
      1. חבילת עוגיות לוטוס רגילה היא 312.5 גרם.
      2. צריך רק צנצנת אחת של ממרח לוטוס.
      3. תבנית קפיצית 24.
      בהצלחה וחג שבועות שמח 🙂

    1. היי שיר!
      את יכולה להוציא מהמקפיא ולשים במקרר 3-4 שעות לפני שאת מגישה אותה.
      בהצלחה 🙂

    2. אם בא לי שהעוגה לא תיהיה קפואה כמו גלידה בהגשה כמה זמן ליפני להוציא אותה מהמקפיא??

      1. היי אורה!
        אפשר להוציא אותה מהמקפיא כ-4-5 שעות לפחות לפני ההגשה.
        בהצלחה 🙂

      2. לא כתוב את הכמויות של הממרח לוטוס , כמה לשים עם הקורנפלקס וכמה מעל?

      3. היי חני!
        מתנצלים על הבלבול – תיקנו את המתכון בעקבות ההערה החשובה שלך.
        כעת הוא מתוקן ותוכלי להבין בצורה טובה יותר.
        בהצלחה בהכנת העוגה 🙂

    1. טעם הלוטוס הקרמלי הולך מצויין עם קורנפלקס אבל אם אוהבים שוקולד יותר בהחלט אפשר.

      1. היי מיטל,
        את בהחלט יכולה להוריד קצת מכמות הסוכר אם את חוששת שייצא מתוק מדי.
        חבילת לוטוס היא 312.5 גרם.
        בהצלחה 🙂

    1. עדיף להשאיר במקפיא כי היא מתחילה להיות נוזלית אם המקרר לא קר מספיק. 

  2. היי אשמח לדעת איך ניתן להכין את העוגה כך שתצא פחות מתוקה? כי נראה לי שתהיה מתוקה מדי
    ודבר שני, במידה ורוצים להחליף את הממרח לוטוס בממרח ריבת חלב זה ייצא טוב?

    1. היי הדר,
      עם כמות הסוכר תמיד אפשר לשחק לפה או לשם, זה עניין של טעם ולא משהו שישפיע על המרקם.
      בהחלט אפשר להשתמש בממרח ריבת חלב, נשמע מעולה!!
      בהצלחה 🙂

    1. היי תמר,
      את העוגה הזו ספציפית עדיף לא להקפיא, אלא אם כן את מוסיפה אינסטנט פודינג.
      בהצלחה!

4.67 from 3 votes (3 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements