| | | | |

עוגת בננות בחושה בריאה עם אגוזים

קערה אחת, 10 דקות, ועל השיש תחכה לכם עוגת בננה בריאה וממכרת.
בהשראת: עידית מרום
ציון 4.88 על ידי 8 דירוגים
עוגה בננה בריאה עם אגוזים

עוגת בננות בחושה – אז הקדשנו 10 דקות בלבד וקערה אחת, ובתוך זמן קצר כבר חיכתה לנו על השולחן המושלמת היפה והטעימה הזאת לפינוק מתוק של בוקר.

עוגת בננות בריאה עם אגוזים בשיא השלמות, שיש שיכנו אותה גם לחם בננה, אבל מה זה משנה איך קוראים לדבר המהמם והטעים הזה, העיקר שהיא בחושה מכל טוב עם הפרי האנרגטי הזה וקוואקר עשיר בסיבים, ונטולת קמחים לבנים וסוכרים מעובדים.

בפנים יחכה לכם מרקם רך ומעט לח, מעל מעטה קריספי נהדר מנוקד בשבבי אגוזים או פצפוצי שוקולד מריר, ועל הכל משתלט טעם מתוק וטבעי שיענג אתכם בכל בוקר עם קפה חם לפתיחת יום טוב באמת!

ספר המתכונים של עידית מרום

 

עוגת בננות ושוקולד, עוגת בננות בריאה
צילום: עידית מרום

למה באמת כדאי לכם: עוגת בננה בריאה עם אגוזים

 

  • עוגת בננות ושוקולד, לחם בננה – מה זה משנה איך קוראים לזה. העיקר שזה טעים!
  • עוגת בננה בחושה עשויה מהרכיבים הכי טובים שיש.

שורה תחתונה: הכינו עכשיו עוגת בננות בחושה בטוח שיהיה יום טוב!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגת בננות בחושה

עוגה בננה בריאה עם אגוזים

עוגת בננות בחושה בריאה עם אגוזים

קערה אחת, 10 דקות, ועל השיש תחכה לכם עוגת בננה בריאה וממכרת.
ציון 4.88 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום

ציוד

תבנית: אינגליש קייק גדולה
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 3 בננות בשלות מעוכות במזלג (אפשר גם בננות קפואות, אך כדאי לטחון אותן בבלנדר עם השמן, הסוכר והביצים לפני שמוסיפים את היבשים)
  • כוס שמן קוקוס/שמן זרעי ענבים
  • כוס סוכר קוקוס (אפשר סוויטנגו במקום)
  • 2 ביצים (ניתן להחליף עם חצי כוס רסק תפוחים טבעי)
  • 1 כפית תמצית וניל / קינמון
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • מלח (מעט )
  • 1 כוס קוואקר מהיר הכנה
  • ¾ כוס קמח כוסמין מלא

תוספות:

  • כוס אגוזי מלך גרוסים
  • ¼ כוס צימוקים /פצפוצי שוקולד מריר

אופן ההכנה

  • לטרוף את כל הרטובים, ולהוסיף את היבשים.
  • להוסיף את התוספות לפני שמערבבים את הקמחים ולערבב עד לאיחוד.
  • להעביר לתבנית אינגליש גדולה, מרופדת בנייר אפייה.
  • לאפות על חום של 175 מעלות כ-40-35 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת בננות בחושה

אשמח לדעת באיזה פצפוצי שוקולד מריר את משתמשת? כל מה שאני נתקלת בו מסומן באדום.
אני אוהבת את של חברת שקדיה 60% מוצקי קקאו , מיימון 66% או של כרמית 60% הרבה פעמים אני מזמינה מאייהרב באיכות מצוינת. שימי לב שהסימונים לא מחליפים שיקול דעת, גם טחינה גולמית מסומנת באדום בגלל תכולת שומן רווי גבוהה, זה לא אומר שהיא לא בריאה.

 

עוגת בננה בחושה, מתכון לעוגת בננות
צילום: עידית מרום

רק עוד דבר אחד אחרון!

לפני שאתם מתנפלים על מתכון זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.

הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכונים בריאים מושלמים. רק תבחרו!

 

מקור: מתכון לעוגת בננות מאת: N.D. עידית מרום – נטורופתית

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements