עוגיות שקדים טחונים טבעוניות פריכות ונימוחות
מה אם נגיד לכם שיש עוגיות שהן לא רק טעימות בטירוף, אלא גם קלילות להכנה, טבעוניות והכי ממכרות שיש? לא מאמינים? קבלו את זה!
מתכון מופלא של עוגיות שקדים טחונים טבעוניות שאתם הולכים לאהוב עד הירח וחזרה כי לאחר הכנה קצרה תקבלו לא פחות מ-40 סהרונים פריכים ונימוחים, חמאתיים ורכים בטירוף…
עוגיות שקדים טחונים טבעוניות יפנקו אתכם בעושר ממכר של טעמים עמוקים ומתקתקים של קמח שקדים מעולה שהופך לבצק חמאה פריך ורך כמו פלסטלינה, ממנו ניתן לעצב סהרונים שובבים, לאפות כמה דקות ולהתמכר לביס מתוק וחלומי שהכי כיף לטבול בכוס קפה רותח
למה באמת כדאי לכם: עוגיות שקדים טחונים
- גם טעימות בטירוף, גם קלילות להכנה, גם טבעוניות מה עוד אפשר לבקש ממתכון מופלא של עוגיות שקדים טחונים טבעוניות?
- עוגיות שקדים טחונים יפנקו אתכם בעושר עמוק וממכר שלטעמים עמוקים ומתקתקים
שורה תחתונה: עוגיות שקדים טחונים טבעוניות שהכי כיף לטבול בכוס קפה רותח
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? עוגיות שקדים טבעוניות
עוגיות שקדים טחונים טבעוניות פריכות ונימוחות
ציוד
המצרכים
- 200 גרם נטורינה רכה או חמאה
- 1 כוס אבקת סוכר
- 200 גרם שקדים טחונים ( 2 כוסות)
- 1 כפית אבקת אפייה
- ¾1 כוסות קמח
- ¼ כוס מי ברז
אופן ההכנה
- נלוש עד לקבלת בצק כמו טופי/מרציפן, פלסטלינה רכה. נקרר 10 דקות במקרר.
- נכין סהרונים קטנים ונכניס לתנור על 170 מעלות 17-20 דקות אפייה עליון תחתון. נקרר ונפזר אבקת סוכר מעל
הבמה כולה שלכם:
"אליפות!"
רוזה זילקה
שאלות נפוצות: עוגיות שקדים טחונים
איך יצאו 45? לי יצא 32 בינוניים… עשי קטנים |
מה זה שקדים טחונים, כמו קמח שקדים טחון דק דק? קמח שקדים זה אותו דבר. אפשר גם וגם |
אפשר שמן במקום חמאה/מגרינה? לא |
רק עוד דבר אחד אחרון!
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
האם ניתן ללא קמח, רק שקדים?
ואם לא מה מומלץ במקום הקמח לעוגיות לל"ג?
היי ורד,
אפשר בהחלט רק משקדים טחונים. המרקם יהיה קצת שונה אבל לא לרעה, פשוט אחר.
אם את רוצה תוצאה קרובה יותר לקמח רגיל, עדיף להשתמש בקמח רב תכליתי ללא גלוטן.
בהצלחה 🙂