עוגיות סהרונים פרווה בטעם מושלם
עוגיות סהרונים פרווה טעימות, שהכי קל להכין ואין מפנקות מהן לצד כוס שתייה חמה! מתכון קל שחייבים להכין!
אין כמו עוגייה טובה לצד כוס תה צמחים עשיר או כוס של קפה טוב, ולכן יש לנו את העוגיות הכי מושלמות שיש בשביל זה. עוגיות סהרונים פריכות, שכל ביס נמס בפה ומשדרג את הרגע בחיוך!
מתכון קל בטירוף, כל הרכיבים בקערה אחת והן תמיד יוצאות טעימות! עוגיות פרווה שהילדים אוהבים ואפשר להגיש אותן בכל זמן והן כל כך טעימות, שלא תוכלו לעבור לידן ולא לחטוף אחת לפחות!
למה באמת כדאי לכם:
- מתכון פשוט ביותר שכולם יכולים להכין בבית בלי ידע באפייה!
- עוגיות מדליקות בצורת סהרונים, שתמיד מושכות את תשומת הלב!
- עוגיות פרווה שאפשר לאכול גם לאחר ארוחה בשרית!
- אפשר להכין עם הילדים ולבלות איתם זמן איכות!
שורה תחתונה: תמיד צריך שיהיו עוגיות בבית לכל זמן שמתחשק ואם כבר, אז כדאי עוגיות סהרונים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגיות סהרונים פרווה בטעם מושלם
ציוד
המצרכים
- 4 כוסות קמח
- 1 חבילה נטורינה / מרגרינה (200 גרם)
- 1 כוס סוכר
- 1/2 כוס שמן
- 2 ביצים
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- 1 שקית קוקוס (100 גרם)
אופן ההכנה
- בקערה ללוש את כל החומרים היטב עד לקבלת בצק מגובש.
- נכסה בניילון ונכניס לקירור בערך כשעה.
- יוצרים סהרונים. מניחים על נייר אפייה בתבנית.
- אופים בתנור בחום 180 מעלות במשך עשר דקות עד להזהבה קלה.
- מפזרים אבקת סוכר בנדיבות. מקררים היטב ומאחסנים.
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: עוגיות סהרונים
אפשר שקדים? לא, עדיף קוקוס. |
אפשר מחמאה? כן, אפשרי. |
אפשר להחליף את המרגרינה בשמן קוקוס? לא ניסיתי. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: סהרונים מתכון מאת: דבי ממן, נורית רבו, רותי טרבלסי
היי
הכנתי העוגיות יצא מושלם. הורדתי קצת מכמות הסוכר.
אימצתי המתכון . ושיניתי צורה בחלק מהבצק.
היי אתי,
מעולה! שמחים שנהנית מהעוגיות, ואת מוזמנת גם לפנק אותנו בתמונות בקבוצה 🙂
שלום. היכן אפשר לקנות מכשיר שיוצר את הסהרונים ?
היי מרים, את הסהרונים מכינים ידנית: מגלגלים את הבצק בקמח. קורצים חתיכות בגודל קצת יותר מזית, עושים נקניק על השיש ומקפלים לצורת סהרון.בהצלחה!
היי, הכנתי את העוגיות והן יצאו שטוחות, עקבתי אחרי כל השלבים, מדוע זה יצא ככה?
היי שקד, באופן כללי אם העוגיות מתפשטות ונמרחות באפיה זה סימן למספר דברים:\
חום נמוך מדי: התנור לא חומם מספיק לפני האפיה ,העוגיות נאפו בחום נמוך מידי.
בצק: עיבוד יתר על המידה של הבצק, בצק שמכיל כמות נוזלים גדולה מדי, . בצק היה שומני ולא יציב (בדר"כ כשיש חמאה מומסת במתכון).
לבסוף ייתכן שנייר האפייה היה חם מדי או שומן יתר על המידה.
לא נורא לא להתייאש, אנחנו כאן תמיד ובהצלחה בפעם הבאה!
עוגיות קוקוס – סהרונים