עוגת טריקולד ביסקוויטים פשוטה
עוגת טריקולד עם ביסקוויטים מושלמת לעצלנים שביננו! עוגת ביסקוויטים פשוטה להכנה עם שתי שכבות שוקולד עשירות ואיכותיות!
לכל אחד מאיתנו יש רגעים של עצלות, שפחות מתחשק לנו לעמוד במטבח ולהתעסק בהפקות בישולים ואפייה. אז כאתם מוצאים את עצמכם עצלנים, עם חשק עז למשהו טעים, ומתוק ומפנק, תזכרו את העוגה הזו!
מתכון קל ביותר, שלא מצריך אפייה, ותקבלו עוגת טריקולד עם שכבת ביסקוויטים מפנקת המשתלבת באופן מופלא עם טעמי השוקולד! עוגה מפנקת ומרעננת שמכינים בכלום זמן – מושלמים לימים של עצלות!
למה באמת כדאי לכם:
- מתכון פשוט ביותר, ללא אפייה, ובכמה פעולות קצרות יש לכם עוגה משגעת!
- העוגה ללא תוספת סוכר לבן וניתן להוסיף ולהכין אותה מתוקה יותר!
- עוגה עשירה בשוקולד איכותי, שכל ביס ממנו מפנק ומעלה חיוך של הנאה!
- עוגה עם מראה אלגנטי ומרשים, שכיף להגיש בכל הזדמנות ובאירוח!
שורה תחתונה: אין לכם כוח להכין עוגה? עם עוגת טריקולד כזו אין צורך בכוח – כמה פעולות ויש לכם עוגה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?[
עוגת טריקולד ביסקוויטים פשוטה
ציוד
המצרכים
- 1 חבילה ביסקוויטים (250 גרם)
- 1 חבילה חמאה מומסת (100 גרם )
- 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- 1 חבילת שוקולד מריר (100 גרם)
- 1 חבילת שוקולד לבן (100 גרם)
אופן ההכנה
- את הביסקוויטים נטחן לפירורים בלי חתיכות גסות. ואז נשפוך את הפירורים לקערה ומוזגים את החמאה שהמסנו מעל.
- בוחרים תבנית איזה שרוצים, ומשטחים את הביסקוויטים בה.
- נמיס ביחד שוקולד מריר עם ארבע כפות חלב. ונותנים לו להצטנן.
- מקציפים שמנת מתוקה לבד. ואחרי שמוכנה הקצפת שלנו, מוזגים מעט ממנה לתערובת השוקולד מקודם.
- מעבירים את כל השוקולד לקצפת שיתאחדו כל המרכיבים ביחד.
- משטחים את התערובת מעל לשכבה של הביסקוויטים ומכניסים למקפיא.
- אותו דבר כמו שעשינו עם השוקולד המריר נעשה עכשיו עם השוקולד לבן - אם אוהבים מגנום שוקולד לבן הטעם דומה מאוד.
- אחרי שהכנו את שכבת השוקולד הלבן נכניס למקפיא למשך לילה לפחות.
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: עוגת טריקולד
לכל שכבה חבילת שמנת אחת? או אחת לשתי השכבות ולחלק לחצי? השתמשתי בשני מכלי שמנת מתוקה. מיכל אחד של 250 מ"ל הקצפתי . אחרי הקציפה הוספתי כף של קצפת לשוקולד ולאחר מכן הוספתי את כל השוקולד המריר לקצפת.אותו דבר עם השוקולד הלבן. |
את השמנת שהקצפת, חצי מהכמות שלה שמת עם השוקולד החום וחצי עם הלבן? או שמנת שלמה לכל צבע? מה שהיה לי במקרר 2 מכלי שמנת מתוקה של 250 מ"ל. כל מיכל הקצפתי בנפרד והוספתי את השוקולד. |
המצרכים הם לעוגה מלבנית? או שאפשר גם בתבנית רגילה? אפשר לעשות עם התבנית המלבנית אבל לא הגדולה. ככל שהתבנית תהיה גדולה יותר העוגה תצא נמוכה יותר או שאת יכולה להכפיל כמויות. |
נראה סוף, אפשר לשמור במקרר אחר כך? אצלי היא עדיין במקפיא. |
מה עם המתיקות? אין סוכר במתכון? אישית אני לא אוהבת עוגות מתוקות מידי, פחות סוכר פחות ייסורי מצפון. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: צליל אוחנה
צריך להגיד כמויות אם אני מבינה בתבנית עגולה 26 סמ'
היי נופר, בד"כ תבנית 26 עגולה שווה ל 3 אינגליש קייק, אז להכפיל פי 3. בהצלחה!
שאלה:
כמה זמן כל שכבה לשים במקפיא?
פשוט עד שמכינים את השכבה הבאה, ואז מכניסים את העוגה המוכנה למקפיא ללילה שלם.
כמה זמן הפרש רצוי לחכות בין השכבה של השוקולד לבחן השכבה של השוקולד הלבן? כמה זמן לשים במקפיא לפני שנים את הלבן?
האם הכמות מתאימה לתבנית עגולה 24.
תודה
היי תמר, הכמות מתאימה לתבנית אינגליש קייק אחת, תבנית 24 עגולה בד"כ שווה לשתיים כאלו, אז יש להכפיל את המצרכים פי 2. בהצלחה ובתיאבון!