עוגת גבינה ללא סוכר
מכירים את זה שהכי בא לכם עוגת גבינה עם הקפה, אבל מפחדים מתועפות הקלוריות והשומנים, ואז מוותרים, אבל עדיין נשארים את התשוקה למתוק הענוג הזה שרק עוגת גבינה יכולה לספק?
אז זהו, שמהיום לא תצטרכו לוותר, וכל זה בזכות מתכון מושלם של עוגת גבינה ללא סוכר וקמח, דלת שומן ועשירה בחלבון.
עשינו מלא ניסיונות, ערכנו מלא טעימות, ובסוף מצאנו את הגרסה הכי מדויקת של עוגת גבינה ללא סוכר, אבל הכי גבוהה ובריאה ומתוקה בדיוק במידה הנכונה, במרקם רך ואוורירי ובטעם קטיפתי ענוג. כי למה לוותר על ביס כל כך טעים אם אפשר להכין אותו בגרסה בריאה יותר, וטעימה הרבה יותר?
למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה ללא סוכר
- אוורירית, גבוהה, בריאה ומתוקה בדיוק במידה הנכונה,
- למה לוותר על ביס גבינתי מושלם אם אפשר להכין בגרסה בריאה יותר, וטעימה הרבה יותר?
שורה תחתונה: הידעתם? ככל שבגבינה יש אחוזי שומן רבים יותר – כך יש בעוגה פחות פחמימות
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? עוגת גבינה ללא סוכר
עוגת גבינה ללא סוכר
ציוד
המצרכים
- 5 ביצים L מופרדות
- קורט מלח
- ¾ כוס תחליף סוכר - סוויטאנגו
- 1 גביע גדול גבינה לבנה 5% שומן (500 גרם)
- 1 גביע גבינת שמנת 5% (200 גרם)
- 1 גביע שמנת חמוצה (200 גרם)
- 3 כפות אינסטנט פודינג וניל (סוויטאנגו)
- ½ כוס קורנפלור
אופן ההכנה
- נקציף חלבונים עם קורט מלח וסוויטאנגו עד לקבלת קציפה לבנה תפוחה ואוורירי .
- בקערה שנייה נערבב חלמונים עם גבינות, פודינג וניל וקורנפלור.
- נאחד בהדרגה את תערובת החלמונים והגבינות אל קערת החלבונים המוקצפים בתנועת קיפול עדינה כדי לשמור על האווריריות של ההקצפה עד שנקבל תערובת אחת אחידה.
- נעביר לתבנית משומנת (מלבנית גדולה או עגולה בקוטר 28) ונכניס לתנור שחומם על 200 מעלות למשך 15 דקות.
- ננמיך את חום התנור ל-160 מעלות ונאפה עוד 30 דקות.
- ניתן לעוגה להתקרר כשעה על השיש ונכניס למקרר, לפני ההגשה מומלץ לפזר אבקת סוכר סוויטאנגו.
הערות וטיפים
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על עוגת גבינה ללא סוכר – הקדימו להכין עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.