בהכנה קצרצרה יש לכם לביבות תפוחי אדמה ובטטה שזופות, קריספיות ורכות נטולות גלוטן, שמעצימות את הטעמים העסיסיים של הירקות וידגישו את התיבול הנהדר והריחני
בהשראת: מוריה
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
אולי התרגלתם לאכול לביבות תפוחי אדמה עם המון קמח או פירורי לחם, א-בל כאן אתם הולכים להתענג על מעדן מושלם ובריא יותר של לביבות תפוחי אדמה ובטטה ללא גלוטן וקמח שלא מתפשר על שום טעם!
להיפך! בהכנה קצרצרה יש לכם לביבות תפוחי אדמה ובטטה שזופות וצבעוניות נטולות גלוטן, שמעצימות את הטעמים העסיסיים של הירקות וידגישו את התיבול הנהדר של שום וכורכום ריחניים.
לצד ירקות חתוכים, סלט רענן וביצים קשות – סידרתם לכם יופי של ארוחת ערב לכל המשפחה – מזינה, בריאה, טעימה בטירוף וקלה להכנה!
נקלף את הירקות, נשטוף היטב ובמגרדת עבה נגרד את כל הירקות. לאחר מכן נפרוס מגבת דקה ונשפוך לתוכה את כל הירקות. נסחט את הנוזלים בקערה ככל האפשר (ייצאו המון נוזלים וזו המטרה)
נוסיף את כל יתר המרכיבים ונערבב טוב. נחמם מחבת עם שמן לא עמוק מדי ובעזרת כף נניח כל צד בערך 2-3 דקות. נהפוך ונשים בצלחת עם נייר סופג
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
צילום: מוריה
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!