לביבות תפוחי אדמה ובטטה ללא גלוטן בטעם רך ומושלם
אולי התרגלתם לאכול לביבות תפוחי אדמה עם המון קמח או פירורי לחם, א-בל כאן אתם הולכים להתענג על מעדן מושלם ובריא יותר של לביבות תפוחי אדמה ובטטה ללא גלוטן וקמח שלא מתפשר על שום טעם!
להיפך! בהכנה קצרצרה יש לכם לביבות תפוחי אדמה ובטטה שזופות וצבעוניות נטולות גלוטן, שמעצימות את הטעמים העסיסיים של הירקות וידגישו את התיבול הנהדר של שום וכורכום ריחניים.
לצד ירקות חתוכים, סלט רענן וביצים קשות – סידרתם לכם יופי של ארוחת ערב לכל המשפחה – מזינה, בריאה, טעימה בטירוף וקלה להכנה!
למה באמת כדאי לכם:
- מעדן מושלם ובריא של לביבות תפוחי אדמה ובטטה ללא גלוטן וקמח שלא מתפשר טעם
- הכנה קצרצרה ויש לכם לביבות תפוחי אדמה נטולות גלוטן שזופות, עסיסיות וצבעוניות,
שורה תחתונה: יופי של ארוחת ערב לכל המשפחה לצד ירקות חתוכים, סלט רענן וביצים קשות
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון אן
אז איך מכינים?
לביבות תפוחי אדמה ובטטה ללא גלוטן בטעם רך ומושלם
המצרכים
- 4 תפו"א לבנים קלופים
- 3 בטטות קלופות
- 1 בצל מגורד
- 3 ביצים L
- 4 שיני שום כתושות
- ½ כפית כורכום
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- נקלף את הירקות, נשטוף היטב ובמגרדת עבה נגרד את כל הירקות. לאחר מכן נפרוס מגבת דקה ונשפוך לתוכה את כל הירקות. נסחט את הנוזלים בקערה ככל האפשר (ייצאו המון נוזלים וזו המטרה)
- נוסיף את כל יתר המרכיבים ונערבב טוב. נחמם מחבת עם שמן לא עמוק מדי ובעזרת כף נניח כל צד בערך 2-3 דקות. נהפוך ונשים בצלחת עם נייר סופג
רק עוד דבר אחד אחרון!
נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים צמחוניים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: מוריה