Go Back
עוגיות מלוחות פריכות

עוגיות מלוחות פריכות ונדירות

עוגיות מלוחות פריכות שהכי קל להכין. ערבול קל, אפייה קצרה והצנצנת תתמלא בלא פחות מ-30 עוגיות מלוחות
ציון 4.33 על ידי 34 דירוגים
באדיבות: אתי שושני

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 2 כוסות קמח
  • ½ שקית אבקת אפייה
  • ½ כוס שמן או שמן זית (לפי כוס חד פעמית קר)
  • ½ כוס כוס מים
  • כפית מלח
  • כף שומשום + עוד שומשום לעיטור מעל
  • ביצה

אופן ההכנה

  • מערבבים את החומרים יחד, כולל השומושום בתוך הבצק.
  • עושים עיגולים קטנים, מורחים ביצה טרופה, מעטרים בשומשום מעל
  • מכניסים לתנור על 180 מעלות לזמן אפייה של חצי שעה בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.