| |

פסטה קונכיות ממולאות בבשר

ארוחה שגם מבוגרים וילדים מתים עליה, תעשו למשפחה אחת היום ורוצו להכין!
בהשראת: שיר שמעון בסר
ציון 4.46 על ידי 22 דירוגים
קונכיות פסטה ממולאות

פסטה קונכיות גדולות, קונכיות פסטה ממולאות בשר, רכות וטעימות ברוטב משגע. מנה איטלקית אצלכם במטבח!

לפעמים, כשמגיעים אורחים לא צפויים לארוחת הצהריים או לארוחת הערב ואני צריכה לאלתר ארוחה קצת יותר מרשימה, אני מכינה קונכיות פסטה ממולאות בבשר. זו ארוחה שממש קל להכין, היא טעימה מאוד ומיוחדת למראה.

אז קבלו את המתכון הכי טעים שיש לפסטה קונכיות ממולאת בבשר, שתהיה הארוחה הכי מפנקת שאפשר לאלתר ולהגיש בזמן קצר. ארוחה טעימה שגם הילדים וגם המבוגרים יטרפו. ארוחה מלאה ומזינה לכל המשפחה וגם לאורחים הלא צפויים.

ספר המתכונים של שיר שמעון בסר

פסטה קונכיות גדולות, קונכיות פסטה
צילום: שיר שמעון בסר

למה באמת כדאי לכם: פסטה קונכיות ממולאות בבשר

  • ארוחה מלאה ומזינה שמכילה גם פחמימות וגם חלבונים!
  • מתכון פשוט ביותר להכנה שאפשר להכין כשצריך לאלתר ארוחה!
  • ארוחה מרשימה למראה ומפנקת, שתשאיר חיוך על פני כל סועד!
  • ארוחה מושלמת שאפשר להגיש בצהריים וגם בערב!

 

שורה תחתונה: גם כצריך לאלתר ארוחה, לא חייבים להתפשר על איכות. המתכון הזה הוא הוכחה לכך!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

קונכיות פסטה ממולאות

פסטה קונכיות ממולאות בבשר

ארוחה שגם מבוגרים וילדים מתים עליה, תעשו למשפחה אחת היום ורוצו להכין!
ציון 4.46 על ידי 22 דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: שיר שמעון בסר

ציוד

מידה: כוס חד פעמית
סיר לבישול
מחבת לטיגון

המצרכים

להכנת הבשר:

  • 1 קילו בשר טחון
  • מלח (קורט)
  • פלפל (מעט)
  • כוסברה (לפי הטעם)

להכנת הרוטב:

  • 2 עגבניות (גדולות)
  • 5 שיני שום (כתושים)
  • 1 בצל (קצוץ)
  • ½ קופסת רסק עגבניות (כ - 250 גרם)
  • 4 כוסות מים (פחות או יותר, תלוי כמה סמיך אוהבים)

אופן ההכנה

להכנת הפסטה:

  • קודם כל את קונכיות הפסטה נבשל בסיר עם מים רותחים בתוספת כפית מלח.
  • במשך כשבע דקות עד שזה נהיה אל דנטה - להיזהר שלא יהיה מוכן לגמרי, כי זה ימעך, יאבד צורה ויכנס לרוטב.
  • לאחר מכן נשים במסננת עם קרח כדי לעצור מידית את תהליך הבישול.

להכנת הבשר:

  • נערבב את הבשר טחון מלח, בצל, שום, פלפל, וכוסברה היטב ונניח בצד.

להכנת הרוטב:

  • נטגן את העגבניות, שום, רסק העגבניות.
  • נוסיף ארבע כוסות חד פעמיות של מים פחות או יותר, תלוי כמה סמיך אוהבים.
  • נוסיך את הכמון פלפל שחור ומלח. (אישית אני גם אוהבת לקצוץ חצי פלפל ירוק חריף).
  • נמלא את הקונכיות בכדורי בשר ומסדרים בסיר רחב.
  • מכסים את הקונכיות ברוטב, ואז את הסיר לכסות לעשר דקות בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פסטה קונכיות

לא מטגנים מעט את הבשר לפני הבישול?
לא!! הבשר יתפרק בבישול.
מאיפה אפשר להשיג את האטריות האלה לא מצאתי באף סופר?
ברמי לוי.
10 דק מספיק לבשר להתבשל? נראה מעולה!
אפילו רבע שעה אני מבשלת לפי העין, הפסטה גם מתבשלת חצי בישול במים לפני מאמי.

 


הבמה כולה שלכם:
קונכיות פסטה ממולאות
צילום: שרין אסולין

"גם אני הכנתי אתמול ויצא מדהים!"
שרין אסולין


רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: קונכיות פסטה ממולאות מאת Shir Shimon Besser

Similar Posts

5 Comments

  1. שקית הקונכיות אינה גדולה. מספיק 1/2 ק"ג בשר טחון, אלא אם יהיו חלק שלא בקונכיות. בכל אופן, זה מאד טעים ושונה מהרגיל. בתיאבון

4.46 from 22 votes (22 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements