מתכון לקרקרים משיבולת שועל מהירים

הם נחטפים כמו גרעינים, הם מהירים להכנה, מכילים רק חומרים בריאים וממכרים בטירופים.
אז קבלו אותו – מתכון לקרקרים טעימים ובריאים שמכינים משיבולת שועל מלאה סיבים תזונתיים, קמח כוסמין מלא ועשיר, שומשום קריספי, גרעיני דלעת או חמנייה קראנצ'יים, ולתוספת עוצמתית ובריאה עוד יותר גם קצת גרגירי צ'יה ופשתן.
מרדדים את כל החומרים, חותכים לצורה שאוהבים, אופים ומתחילים להתמכר לקרקרים נהדרים שיבואו מעולה לנשנוש קליל ומשביע, לתחליף ללחם, ולליווי מגוון ממרחים וגבינות

למה באמת כדאי לכם: מתכון לקרקרים
- מתכון לקרקרים משיבולת שועל – גם מהירים, גם בריאים, גם ממכרים…
- איזה כיף שיש מתכון לקרקרים כל כל קל להכנה – מרדדים, חותכים, אופים וזוללים
שורה תחתונה: קרקרים נהדרים שיבואו מעולה לנשנוש קליל ומשביע, לתחליף ללחם, ולליווי מגוון ממרחים וגבינות
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? מתכון לקרקרים

מתכון לקרקרים משיבולת שועל מהירים
ציוד
המצרכים
- 2.5 כוסות קמח כוסמין מלא (אפשר גם קמח רגיל)
- 50 גרם נטורינה מומסת ( או רבע כוס שמן זית)
- 1-½ כוס שיבולת שועל גרוסה
- ¾ כוס מים קרים
- ½ כפית מלח
- מעט אבקת שום
- 2 כפות שומשום
- גרעיני דלעת/חמנייה
- כף צ'יה
- 1-2 כפות פישתן
אופן ההכנה
- נרדד בצק דק דק, אפשר להצמיד על הבצק את השומשום/זעתר.
- נחתוך לריבועים או עיגולים ולתבנית 190 מעלות כ-20 דקות אפייה רגילה. נקרר היטב ונאחסן בקופסה אטומה


שאלות נפוצות: לחם כוסמין
במה ניתן להחליף את הנטורינה? ברבע כוס שמן זית |
אפשר עם קמח רגיל? כן |
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על מתכון לקרקרים מעולים – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.