נחצה את הכנפיים לשני חצאים, ננקה היטב ונשרה בקערה עם מים רותחים פעמיים.
המים הרותחים גם מנקים אותן וגם נותנים להן בישול ראשוני שבהמשך עוזר להן להתפרק מהעצם.
נערבב בקערה נפרדת את יתר המרכיבים, נסנן את הכנפיים מהמים ונכניס גם אותן לקערה. נערבב היטב עם הידיים, נכסה ונכניס למקרר לכחצי שעה לספיגת הטעמים.
נעביר את כל הכנפיים לתבנית, נסדר בצפיפות אחת ליד השנייה ונשפוך מעליהן את יתר הרוטב מהקערה. נכסה בנייר כסף אטום ונכניס לתנור שחומם מראש על 200° למשך 40 דקות.
לאחר מכן נסיר את נייר הכסף ונמשיך לצלות על חום גבוה עד שמשחים יפה (בערך עוד 10-15 דקות, ניתן לשים על גריל לקיצור הזמנים רק לשים לב כי העור נשרף מהר). נגיש עם בצל ירוק מעל.