לביבות תפוחי אדמה פריכות ומשגעות
מתכון ללביבות תפוחי אדמה מטוגנות שתמיד יוצאות פריכות ופציחות מבחוץ ורכות ומנחמות מבפנים.
לא מעבירים את חנוכה בלי לביבות משגעות ומושלמות אלה שתמיד מתחסלות במהירות שיא!
קבלו מתכון קציצות עם תפוחי אדמה מטוגנות שתמיד יוצאות פריכות ופציחות מבחוץ ורכות ומנחמות מבפנים.
ממלאים את הבית בריחות תפוחי אדמה טובים ומפנקים את המשפחה בלביבות מענגות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול קציצות תפוחי אדמה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
לביבות תפוחי אדמה פריכות ומשגעות
מתכון ללביבות תפוחי אדמה מטוגנות שתמיד יוצאות פריכות ופציחות מבחוץ ורכות ומנחמות מבפנים.
לדרג
כמות 30 יחידות
ציוד
מידה: כוס חד פעמית לשתייה קרה
מחבת לטיגון
המצרכים
- 4 תפוחי אדמה
- 1 בצל
- 4 ביצים (טרופות)
- ½ צרור פטרוזיליה (קצוצה)
- 2 כוסות פירורי לחם (רגילים )
אופן ההכנה
- מרתיחים את התפוחי אדמה עד לריכוך, ומועכים לפירה.
- מגרדים בצל (אין צורך לסנן נוזלים), מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, מעט כורכום, מלח, פלפל שחור, וכפית מרק עוף פרווה.
- לאחר מכן מוסיפים את הפירורים והביצים הטרופות חצי כוס מים, מערבבים ביד היטב אם נדבק בידיים פשוט מרטיבים את הידיים וממשיכים לערבב.
- מחממים שמן עמוק, יוצרים כדורים עם ידיים רטובים (מניחים ליד קערה עם מים זה יותר נוח), משטחים את הכדור בכף היד ומטגנים בלהבה בינונית עד להזהבה משני הצדדים.
- ניתן לצפות בפירורי לחם מוזהבים עם שומשום.
הערות וטיפים
הפירורי לחם רגילים - לא מוזהבים, ולא קמח לבן! בפסח אפשר קמח מצה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מתכון ללביבות תפוחי אדמה
אפשר גם לאפות? אפשר לרסס ספריי שמן ולאפות עד להזהבה משני הצדדים. |
אפשר להקפיא? לא, לא מקפיאים תפו"א. |
מרתיחים את תפו״א עם הקליפה? לא חובה. |
הבמה כולה שלכם:
"מכינה אותם כל השנה מתכון מושלם וטעים!!! תודה!"
קרן אלחרר שמינוב
רק עוד דבר אחד אחרון!
מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכוני תפוחי אדמה מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: מתכון ללביבות תפוחי אדמה מאת: אילנית בניזרי