| | | |

תפוחי אדמה בתנור זהובים ושזופים

תפוחי אדמה בתנור זהובים ושזופים, רכים ונימוחים ויפים במיוחד במראה בוהק ועטוף בתיבול נהדר ועושר טעמים
בהשראת: איטל איטלי
ציון 4.45 על ידי 18 דירוגים
תפוחי אדמה בתנור

נכון, אנחנו יודעים שלכל אחד יש את המתכון המנצח שלו של תפוחי אדמה בתנור, אבל כזה טעים ומושלם כמו זה כאן – כנראה שאין לכם..

בעצם, עכשיו יש, ובתוך דקות של הכנה תוכלו גם אתם להתענג על תפוחי אדמה בתנור זהובים ושזופים, רכים ונימוחים, ויפים במיוחד עם מראה בוהק ועטוף בכל טוב של תיבול נהדר שמספק עושר טעמים מהפנט.

תכלס, אנחנו הכי אוהבים לאכול תפוחי אדמה בתנור, מממ, ובכן – ישר מהתנור, אבל הם ילוו גם כל מנה עיקרית לארוחה שלמה ומזינה, יהוו תוספת נהדרת או פתיח קליל ויהיו מושלמים לצד מתבלים טעימים וסלט ירקות עשיר

ספר המתכונים של איטל איטלי

תפוחי אדמה בתנור
צילום: איטל איטלי

למה באמת כדאי לכם: תפוחי אדמה בתנור

 

  • הכנה קצרה ויש לכם תפוחי אדמה זהובים ושזופים, רכים ונימוחים, ויפים במיוחד!
  • ילוו כל מנה עיקרית לארוחה שלמה ומזינה, יהוו תוספת נהדרת או פתיח קליל ויהיו מושלמים לצד מתבלים טעימים וסלט ירקות עשיר

שורה תחתונה: תכלס, אנחנו הכי אוהבים לאכול תפוחי אדמה, מממ, ובכן – ישר מהתנור

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? 

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור זהובים ושזופים

תפוחי אדמה בתנור זהובים ושזופים, רכים ונימוחים ויפים במיוחד במראה בוהק ועטוף בתיבול נהדר ועושר טעמים
ציון 4.45 על ידי 18 דירוגים
לדרג
באדיבות: איטל איטלי

המצרכים

  • 20 תפו"א קטנים מקולפים
  • 2 כפות מיונז או שמן
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • תבלין גריל עוף
  • אבקת שום
  • פטרוזיליה מיובש
  • מעט תבלין פיצה

אופן ההכנה

  • משרים את תפוחי האדמה במים רותחים כחצי שעה, מסננים ושמים בקערה.
  • מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, מעסים את התפוחים בידיים עם הרוטב ואופים בתנור על 200 מעלות טורבו עד להתרככות והזהבה. בערך 20-30 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

תפוחי אדמה בתנור
צילום: איטל איטלי
תפוחי אדמה בתנור
צילום: איטל איטלי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

יש מאכלים שמכינים בצד בכלום זמן וכשהמחמאות מגיעות בהמוניהן שוכחים מהמנה העיקרית!

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד מתכוני תוספות מושלמים מחכים לכם באתר,
כנסו, תכינו ותחייכו עם כל המשפחה באופן קבוע!

מקור: תפוחי אדמה בתנור – איטל איטלי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements