תפוחי אדמה בתנור זהובים ושזופים
נכון, אנחנו יודעים שלכל אחד יש את המתכון המנצח שלו של תפוחי אדמה בתנור, אבל כזה טעים ומושלם כמו זה כאן – כנראה שאין לכם..
בעצם, עכשיו יש, ובתוך דקות של הכנה תוכלו גם אתם להתענג על תפוחי אדמה בתנור זהובים ושזופים, רכים ונימוחים, ויפים במיוחד עם מראה בוהק ועטוף בכל טוב של תיבול נהדר שמספק עושר טעמים מהפנט.
תכלס, אנחנו הכי אוהבים לאכול תפוחי אדמה בתנור, מממ, ובכן – ישר מהתנור, אבל הם ילוו גם כל מנה עיקרית לארוחה שלמה ומזינה, יהוו תוספת נהדרת או פתיח קליל ויהיו מושלמים לצד מתבלים טעימים וסלט ירקות עשיר
למה באמת כדאי לכם: תפוחי אדמה בתנור
- הכנה קצרה ויש לכם תפוחי אדמה זהובים ושזופים, רכים ונימוחים, ויפים במיוחד!
- ילוו כל מנה עיקרית לארוחה שלמה ומזינה, יהוו תוספת נהדרת או פתיח קליל ויהיו מושלמים לצד מתבלים טעימים וסלט ירקות עשיר
שורה תחתונה: תכלס, אנחנו הכי אוהבים לאכול תפוחי אדמה, מממ, ובכן – ישר מהתנור
תפוחי אדמה בתנור זהובים ושזופים
המצרכים
- 20 תפו"א קטנים מקולפים
- 2 כפות מיונז או שמן
- מלח
- פלפל שחור
- כורכום
- תבלין גריל עוף
- אבקת שום
- פטרוזיליה מיובש
- מעט תבלין פיצה
אופן ההכנה
- משרים את תפוחי האדמה במים רותחים כחצי שעה, מסננים ושמים בקערה.
- מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, מעסים את התפוחים בידיים עם הרוטב ואופים בתנור על 200 מעלות טורבו עד להתרככות והזהבה. בערך 20-30 דקות.
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש מאכלים שמכינים בצד בכלום זמן וכשהמחמאות מגיעות בהמוניהן שוכחים מהמנה העיקרית!
עוד מתכונים מעניינים באתר
עוד מתכוני תוספות מושלמים מחכים לכם באתר,
כנסו, תכינו ותחייכו עם כל המשפחה באופן קבוע!