לחמניות גבינה וזיתים מהירות
תמיד מצליחות עם מרקם רך וחלומי מבצק נוח ונהדר, הנותן טעם עשיר ומטריף במיוחד.
לחמניות גבינה וזיתים – האם ידעתם שתוך כמה דקות הכנה, אפשר להתפנק על לחמניות מושלמות עם טעם מעלף? אין סיכוי שלא תנסו!
קבלו מתכון ללחמניות גבינה ב-10 דקות בלבד, שתמיד מצליחות עם מרקם רך וחלומי מבצק נוח ונהדר, הנותן טעם עשיר ומטריף במיוחד.
לחמניות ממולאות גבינה שכל אחד יכול להכין בעיניים עצומות, בלי להתפשר על הטעם בכלל. ביס אחד ואתם מכורים לחיים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
לחמניות גבינה וזיתים מהירות
תמיד מצליחות עם מרקם רך וחלומי מבצק נוח ונהדר, הנותן טעם עשיר ומטריף במיוחד.
לדרג
כמות 18 לחמניות
ציוד
מידה: כוס חד פעמית לשתייה קרה
המצרכים
- ½3 כוסות קמח תופח
- 4 ביצים
- ¾ כוס שמן
- 1 גביע גבינה לבנה / קוטג' (250 גרם)
- גבינה בולגרית (150 גרם )
- גבינה מוצרלה / צהובה (150 גרם )
- מלח (קורט )
- שומשום (לפי הטעם)
- קצח (לפי הטעם)
- 1 כוס זיתים (פרוסים)
אופן ההכנה
- מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
- מגרדים את הגבינות הקשות וללוש במיקסר או ביד יחד עם השמן, קמח, ביצים, גבינה לבנה, מלח, וזיתים.
- יוצרים כדורים עם ידיים רטובות, ומניחים בתבנית תנור על נייר אפייה (אפשר גם לאפות בתבנית שקעים חד פעמית משומנת).
- מעל מורחים ביצה, שומשום, וקצח.
- מכניסים לאפייה למשך 20-25 דקות עד הזהבה.
הערות וטיפים
אפשר להוסיף גרגירי תירס או כל מה שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: לחמניות גבינה
אפשר לוותר על הגבינה הבולגרית? כן, אבל היא מוסיפה המון טעם. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קיש פטריות פשוט וקל
- עוגת גבינה קרה מרעננת
- סלט פסטה חלבי צבעוני
- כדורי כנאפה מטריפים
- בצק לפיצה שחובה להכיר
- בורקס גבינה הכי קל שיש
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: לחמניות גבינה מהירות מאת דורית אלישע
היי
אפשר לשים קמח כוסמין מלא במקום קמח תופח?
היי בת אל,
כן, רק להוסיף כפית אבקת אפייה על כל כוס קמח ולהוסיף קצת יותר מים לפי הצורך עד שהבצק נעשה גמיש ונוח לעבודה.
בהצלחה 🙂
כמה גבינה לבנה ? קופסא זו לא מידה . .
היי ויקי 🙂
צודקת, תיקנו את המתכון.
250 גרם גבינה לבנה.
בהצלחה!