עוגיות עבאדי ללא מרגרינה
עוגיות עבאדי ממכרות ללא מרגרינה, ללא שמרים וללא התפחה! מתכון לעוגיות עבאדי משגעות, שמכינים במהירות ובקלות!
אין על עוגיות עבאדי, אבל עוגיות ביתיות שמכינים מרכיבים איכותיים ובריאים יותר, ללא ספק מנצחות גם את העוגיות שקונים בסופר. אז כדי שיהיה לכם שבוע טעים במיוחד דאגנו לכם למתכון של עוגיות עבאדי עם שמן שלא תפסיקו להכין!
מתכון קל ביותר, קערה אחת, ללא התפחה והתעסקות מיותרת ותקבלו עוגיות ממכרות שכל המשפחה תאהב! מושלמות לצד הקפה, מושלמות לצד ותה ופשוט הכי מושלמות כשמתחשק לנשנש!
למה באמת כדאי לכם: עוגיות עבאדי נדירות
- מתכון לעוגיות בריאות יותר מהקנויות, ללא מרגרינה וללא שמרים!
- מתכון קל ביותר שמכינים בקערה אחת, כמה פעולות ולתנור!
- עוגיות ממכרות ביותר שקשה להפסיק לאכול!
- עוגיות פרווה, מושלמות להגשה בכל עת, גם לאחר ארוחה בשרית!
שורה תחתונה: אם מתחשק לכם עוגיות עבאדי נדירות, זה ללא ספק המתכון בשבילכם! קלות וממכרות!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
המצרכים
- ¼1 כוסות מי סודה
- ½ כוס שמן
- 1 כף מלח
- ½2 כוסות קמח לבן
- 1 כוס קמח כוסמין
- 1 כוס שומשום
אופן ההכנה
- לקערה יוצקים את הסודה, שמן, מלח, ומערבבים. לאחר ערבוב מוסיפים 2 כוסות קמח לבן וכוס קמח כוסמין, ולבסוף את השומשום.
- ללוש היטב ומוסיפים בהדרגה עוד חצי כוס קמח עד לקבלת בצק רך ולא דביק.
- יוצרים מקלות או כעכים, מניחים בתבנית אפייה ואופים בחום 190 מעלות בתכנית טורבו, למשך חצי שעה, ומשגיחים שלא יישרף.
- לאחר שמתקרר, לטעום. אם עדיין לא התקשה מחזירים לתנור בחום 100 מעלות 5 דקות נוספות.
שאלות נפוצות: עוגיות עבאדי
אין צורך באבקת אפייה? הסודה מחליפה את אבקת האפייה, זה כל הרעיון. |
מברישים עם חלמון? לא, אין צורך. |
אפשר להכין עם קמח מלא במקום קמח לבן? עדיף לשלב קמח לבן עם קמח מלא. |
יש צורך לתת לבצק מנוחה? אין צורך. |
הבמה כולה שלכם:
"אני מכינה כל שבוע!"
אביבית גרשון
"מוכניםםם והטעםם מושלםםם!"
ישראלה איזק
"גם אני הכנתי אותם – מושלמים!"
אושה קולפריד
רק עוד דבר אחד אחרון!
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: מתכון לעוגיות עבאדי מאת רחל מור
האם אפשר להמיר קמח לבן בכוסמין?
היי,
כמובן. אם זה כוסמין לבן לא צריך לעשות שינויים במתכון, אבל אם מדובר בכוסמין מלא, כדאי להוסיף קצת יותר נוזלים כדי שיהיה נוח לעבוד עם הבצק.
בהצלחה
אולי לשנות את הסודה לשתייה ל-"מי סודה!"
אני גם לא הבנתי
היי שושנה,
צודקת, תודה רבה על ההערה, שינינו את המתכון לפיה.
בהצלחה 🙂
כמה קלוריות לעוגיה?
היי יעל!
אנחנו לא יכולים להתחייב על מספר, אבל ההערכה שלנו היא שמדובר בסביבות ה-60 קלוריות לעוגיה.
נ.ב. נשמח לראות אותך גם בקבוצת הוואטסאפ שלנו!
1 וחצי כוסות סודה לשתייה – זה טעות?..
זה נשמע כמות ענקית
היי אור, סוג עוגיות כזה מצריך את הכמות הזו אין מה לדאוג, בבקשה סרטון הכנה מלא https://youtu.be/6ne0KezRNK0 בהצלחה!
הוא התכוון סודה מבקבוק ששותים לא אבקת סודה לשתיה .חחחח גם אני נבהלתי