| | | |

עוגת גבינה אפויה ללא גלוטן קלה להכנה

עוגת גבינה אפויה ללא גלוטן וקלה להכנה היא עונג צרוף של ביס חלומי מעוגה גבוהה ומרשימה
בהשראת: אורנה לוי שמעוני‎
ציון 4.42 על ידי 12 דירוגים
עוגת גבינה אפויה

אין ולא תהיה כנראה טעימה יותר מאשר עוגת גבינה אפויה פשוטה, רכה ופשוט נמסה בפה.

ואם אפשר גם עוגת גבינה אפויה ללא גלוטן וקלה להכנה אז בכלל העונג צרוף ומושלם. כי איך אפשר שלא להתמכר לביס חלומי ורך של עוגה גבוהה ומרשימה, בלי קמח ותחתית בכלל, אבל עם שכבה מהממת וקטיפתית של גבינה ענוגה מהולה בטעם וניל משכר שתציף את הבית בניחוחות מתוקים שלא תצליחו לעמוד בפניהם..

כוס קפה חמה ומהבילה בצד, כמה אורחים לחברה נעימה – ויש לכם עוגת גבינה אפויה לקינוח מושלם שתמיד משאיר חותם של טעם מושלם

ספר המתכונים של אורנה לוי שמעוני

עוגת גבינה אפויה
צילום: אורנה לוי שמעוני


למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה אפויה גבוהה

 

  • ביס חלומי ורך בלי קמח ותחתית, אבל עם גבינה ענוגה וניל משכר
  • תציף את הבית בניחוחות מתוקים שלא תצליחו לעמוד בפניהם…
  • עוגת גבינה אפויה ללא גלוטן וקלה להכנה לעונג צרוף ומושלם

שורה תחתונה: עוגת גבינה היא קינוח מושלם שתמיד משאיר חותם של טעם מושלם

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? מתכון לעוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה ללא גלוטן קלה להכנה

עוגת גבינה אפויה ללא גלוטן וקלה להכנה היא עונג צרוף של ביס חלומי מעוגה גבוהה ומרשימה
ציון 4.42 על ידי 12 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורנה לוי שמעוני‎

ציוד

סיר ג'חנון
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 6 ביצים בטמפ' החדר מופרדות
  • כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 750 גרם גבינה לבנה בטמפ' החדר
  • 1 שמנת חמוצה בטמפ' החדר
  • 3 כפות פודינג וניל
  • 3 כפות קורנפלור

אופן ההכנה

  • נחמם תנור ל-200 מעלות עם תבנית מים רותחים בשלב הכי תחתון של התנור
  • נערבב את הגבינות עם קורנפלור, פודינג וחצי כוס סוכר לתערובת חלקה. נוסיף את החלמונים.
  • נקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך לא קשה, אבל בזהירות שלא לשבור את הקצף.
  • נקפל את החלבונים לתערובת הגבינה בשלוש פעמים לתערובת אחידה. נשמן היטב סיר ג'חנון עם מחמאה ונעביר את התערובת לסיר.
  • נאפה על חום של 200 מעלות למשך 10 דקות ואח"כ נוריד ל-150 מעלות למשך שעה. נשאיר את העוגה בסיום האפייה בתנור לשעתיים לפחות...

הערות וטיפים

  • כדי שהעוגה תצא בקלות מהסיר משמנים אותו היטב, ואחרי שהיא מתקררת הופכים אותה על צלחת והיא ממש משתחררת בקלות
  • כדי שהעוגה לא תגיר נוזלים צריך לסנן את הגבינה והשמנות לפני הערבוב
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת גבינה אפויה
צילום: אורנה לוי שמעוני

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

8 Comments

    1. היי הדר,
      שימנת היטב את התבנית מבפנים?
      אם כן, אולי כדאי להבא לאפות אותה בחום נמוך יותר למשך זמן ארוך יותר.
      בהצלחה!

  1. אם אני לא אוכלת סוכרים אפשר לוותר על אינסטנט פודינג סוכר וניל( שמה כוס סטיביה במקום סוכר)

4.42 from 12 votes (12 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements