מתכון לסחלב חם

קר בחוץ? תכירו: מתכון סחלב ביתי שמחמם את הלב והגוף (שיא הקלות!)

מתכון סחלב ביתי בקלי קלות, סחלב מחמם לב וטעים ברמות שמוכן באין זמן, כי כשקר.. אין על סחלב, נרות והמון אהבה! בואו נתחיל…

מתכון סחלב חם ביתי

סחלב מחמם לב וטעים ברמות שמוכן באין זמן, כי כשקר.. אין על סחלב.
בהשראת: שושנה ברוך
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
סחלב מתכון
מתכון סחלב ביתי בקלי קלות, מתכון לסחלב חם מחמם לב וטעים ברמות שמוכן באין זמן, ומלא בחווית טעמים עשירה במיוחד
כי כשקר בחוץ.. אין על קינוח ביתי חם, נרות והמון……אהבה! בואו נתחיל…

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/שושנה-ברוך" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של שושנה ברוך[/button]

מתכון סחלב
צילום: שושנה ברוך

[adinserter block="2"]

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סחלב מתכון

מתכון סחלב חם ביתי

סחלב מחמם לב וטעים ברמות שמוכן באין זמן, כי כשקר.. אין על סחלב.
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: שושנה ברוך

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 8 כוסות חלב
  • 1 כוס סוכר
  • 7 כפות קונפלור
  • 8 כפיות קוקוס (או כפות - תלוי כמה אוהבים)
  • 8 כפיות קשיו (ממותק)
  • 2 כפות קינמון (טרי טחון)
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • נרתיח שש כוסות חלב, נוסיף להן סוכר ונערבב היטב.
  • נוסיף גם שלוש טיפות מי ורדים.
  • בנפרד נערבב היטב שתי כוסות חלב קר ואת הקורנפלור עד שאין גושים.
  • כשהחלב חלב חם, נוסיף חלב וקורנפלור על חום בינוני.
  • מערבבים ללא הפסקה עד שנקבל נוזל סמיך.
  • נמזוג לכוס בערך שלושת רבעי מהכוס.
  • נפזר בכל כוס כפית קוקוס וקשיו עם מעט קינמון.
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]


שאלות נפוצות: סחלב חם

בנוסף ל 8 כוסות חלב עוד שתי כוסות? השתי כפות קינמון להוסיף לחלב החם או שזה לקישוט?
8 כוסות סך הכל. 6 לסוכר ו2 לקורנפלור. וקינמון אפשר בקישוט רק או גם במשקה, איך שרוצים.
מתכון לסחלב
צילום: שושנה ברוך

רק עוד דבר אחד אחרון!

הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: סחלב מתכון מאת Shoshana Baruch

2 Comments

    1. היי סמדר,
      אנחנו ממליצים על חלב סויה, חלב שקדים או חלב שיבולת שועל.
      בהצלחה 🙂

4.67 from 3 votes (3 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?