|

עוגיות שקדים טחונים וקוקוס פרווה

קר בחוץ? הכינו תה נענע והתפנקו עם עוגיות שקדים טחונים נמסות, רכות, פריכות ונימוחות בטעם אגוזי עמוק
בהשראת: פרח גבסו
ציון 4.67 על ידי 9 דירוגים

אז הגיע הזמן בשנה, בין סתיו רומנטי לחורף סוער שהכי מתבקש להכין כוס תה מהביל עם נענע ריחנית ופשוט להתפנק עם עוגיות מופלאות ונמסות בפה.

והכי מושלם לשידוך החורפי הזה הן ללא ספק עוגיות שקדים טחונים רכות ופריכות, נימוחות ונמסות בפה, שיעשה לכם חגיגה מתוקה בלב..

הכנה קלילה עם חומרי גלם משובחים ייצרו לכם מלא מלא עוגיות שקדים נהדרות עם טעם אגוזי עמוק, שבבי קוקוס אקזוטיים ומיץ תפוזים שיעצים את הפריכות בטעם הדרי מרענן

ספר המתכונים של פרח גבסו

עוגיות שקדים
צילום: פרח גבסו

למה באמת כדאי לכם: עוגיות שקדים

 

  • עוגיות שקדים וקוקוס טחונים רכות, פריכות ונימוחות שיעשו לכם חגיגה מתוקה בלב..
  • טעם אגוזי עמוק, קוקוס אקזוטי ומיץ תפוזים שיעצים את הפריכות בטעם הדרי מרענן

שורה תחתונה: קר בחוץ? הכי מתבקש להכין כוס תה נענע ולהתפנק עם עוגיות שקדים מופלאות ונמסות בפה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגיות שקדים פרווה

עוגיות שקדים טחונים וקוקוס פרווה

קר בחוץ? הכינו תה נענע והתפנקו עם עוגיות שקדים טחונים נמסות, רכות, פריכות ונימוחות בטעם אגוזי עמוק
ציון 4.67 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: פרח גבסו

ציוד

כוס מדידה חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 200 גרם מחמאה רכה (או חמאה לגרסה חלבית)
  • 2 ביצים גדולות
  • ½ כוס אבקת סוכר
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס שקדים מלובנים טחונים
  • ¼ כוס שמן
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • ½4 כוסות קמח תופח

אופן ההכנה

  • אם מערבלים בקערת מיקסר אין צורך להוציא את המחמאה לפני, במידה ולשים ביד חובה להוציא את המחמאה שעה לפני ההכנה.
  • בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים את המחמאה עם הביצים ואבקת הסוכר על מהירות גבוהה, מוסיפים קוקוס, שקדים טחונים, רבע כוס שמן, מיץ תפוזים וקמח בהדרגה (מתחילים עם 3 כוסות). ממשיכים לערבל ובמידה וחסר קמח מוסיפים עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
  • מחממים תנור על 170 מעלות אפיה. יוצרים כדורים שווים ומשטחים כל כדור בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מסיימים ליצור עוגיות (ניתן לפזר שקדים מעל כל עוגייה) ואופים למשך רבע שעה או עד להשחמה יפה.
  • כמות התבניות גדולה מתבנית אחת לכמות המצרכים ולכן רצוי לאפות על טורבו ולשנות את מסילת התבניות כל עשר דקות. אחרי האפייה מצננים ומפדרים באבקת סוכר.

הערות וטיפים

  • הכלל הוא על כל כוס קמח רגיל כפית אבקת אפיה.
  • רוב המיקסרים מגיעים עם 3 חלקים. המלוש מיועד ללישת בצקים, המקצף מיועד להקצפת בלילות או קרמים, וו גיטרה מיועד לרוב לבצק פריך. יש הרבה שמערבלים את רוב הבצקים דווקא עם וו הגיטרה כי הוא אוסף בצורה הכי טובה את הבצק מהקערה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגיות שקדים
צילום: פרח גבסו

הבמה כולה שלכם:

"נראות כמו תכשיט"

רותי טרבלסי

עוגיות שקדים
צילום: רותי טרבלסי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פרח גבסו

Similar Posts

4.67 from 9 votes (9 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements