קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות
כשבשר בקר פוגש שפע של עשבי תיבול טריים, ירקות מגורדים ותיבול מושלם – מתקבל סיר אולטימטיבי, מנחם ומהמם של קציצות בשר מטוגנות ומופלאות שיפנקו את כל המשפחה בפריכות נהדרת מבחוץ, וברכות עסיסית מבפנים.
קציצות בשר מטוגנות קלות במיוחד להכנה – פשוט מערבבים את כל המרכיבים בקערה אחת, ומטגנים. זהו!
מכאן כל אחד יכול לעשות איתן מה הוא רוצה – לנשנש ישר מהסיר קרות או חמות, לדחוף לכריך עשיר ועמוס כל טוב, לטבול ברוטב עגבניות סמיך, להכין תוספת כיפית בצד עם סלט גדול ופשוט לזלול!!
למה באמת כדאי לכם: קציצות בשר מטוגנות מרוקאיות
- סיר מנחם ומהמם של קציצות בשר מטוגנות ומופלאות שיפנקו את כל המשפחה
- פריכות נהדרת מבחוץ, רכות עסיסית מבפנים
- הכל אפשר עם קציצות בשר טחון – לנשנש ישר מהסיר, לדחוף לכריך עשיר או להכניס לרוטב עגבניות סמיך
שורה תחתונה: קציצות בקר מושלמות לצד תוספת כיפית בצד עם סלט גדול ליד
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? מתכון לקציצות בשר מטוגנות
קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות
המצרכים
- 500 גרם עוף טחון
- 200 גרם בשר בקר טחון
- 1 חציל אחד (קלוי נקי קצוץ)
- 1 תפוח אדמה בינוני (מגורד דק)
- 1 בצל (מגורד דק)
- 2 שיני שום כתושות
- מלח
- פלפל
- מעט מרק עוף
- כפית סומק (לא חייב)
- ביצה אחת
- 3 כפות פירורי לחם
- צרור כוסברה קצוצה
- צרור פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
- נערבב הכל למסה אחת, נשים במקרר לשעה, נכין קציצות ונטגן במעט שמן.
- אפשר להכין רוטב עגבניות ולהוסיף פנימה את הקציצות
רק עוד דבר אחד אחרון!
בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- מרק שעועית קלאסי וטעים
- סופלה שוקולד פרווה מנחם
- מרק ירקות מושלם להצטננות
- מרק כתום מנחם ויפייפה
- מרק אפונה מיוחד ובריא
בא לכם עוד? עשרות מתכונים מנחמים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: כרמית דהאן