בכריך או ברוטב: קציצות בשר מטוגנות קלות להכנה (רכות, עסיסיות, טעימותתתת!)
קציצות בשר מטוגנות קלות במיוחד להכנה יפנקו אתכם בסיר אולטימטיבי, מנחם ומהמם של קציצות בשר מופלאות שישביעו את כל המשפחה בפריכות נהדרת מבחוץ וברכות עסיסית מבפנים עם שפע עשבי תיבול טריים, ירקות מגורדים ותיבול מושלם
קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות
קציצות בשר מטוגנות קלות להכנה יפנקו אתכם בסיר אולטימטיבי, מנחם ומהמם של קציצות בשר מופלאות בפריכות נהדרת ורכות עסיסית מבפנים עם שפע עשבי תיבול, ירקות ותיבול מושלם
בהשראת: כרמית דהאן
ציון 4.34 על ידי 9 דירוגים
כשבשר בקר פוגש שפע של עשבי תיבול טריים, ירקות מגורדים ותיבול מושלם – מתקבל סיר אולטימטיבי, מנחם ומהמם של קציצות בשר מטוגנות ומופלאות שיפנקו את כל המשפחה בפריכות נהדרת מבחוץ, וברכות עסיסית מבפנים.
קציצות בשר מטוגנות קלות במיוחד להכנה – פשוט מערבבים את כל המרכיבים בקערה אחת, ומטגנים. זהו!
מכאן כל אחד יכול לעשות איתן מה הוא רוצה – לנשנש ישר מהסיר קרות או חמות, לדחוף לכריך עשיר ועמוס כל טוב, לטבול ברוטב עגבניות סמיך, להכין תוספת כיפית בצד עם סלט גדול ופשוט לזלול!!